POSEBNA PONUDA

Velike uštede i bogata oprema uz kupnju novih Mini modela

 
 Mini

Za kupnju posebnih serija MINI Cooper GO-KART s 3 ili 5 vrata te MINI Countryman Cooper D Race Edition, osim cjenovnih pogodnosti nude se i atraktivni uvjeti financiranja ili zimski kotači na dar. Bogato opremljen Mini Cooper GO-KART Edition s 3 ili 5 vrata 136 KS, dostupan je već od 199.900 kuna i pruža beskonačnu zabavu u vožnji. Između ostaloga JCW kožni upravljač i JCW Trim paket opreme naglašavaju njegov trkaći duh, dok MINI navigacijski sustav, stakleni panoramski pomični krov i automatski klima uređaj pružaju udobnost u vožnji.

Metalik boja i Mini Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, dodatni su razlog kupnje. Isto vrijedi i za Mini Countryman Cooper D Race Edition 150 KS po cijeni od 249.900 kuna, a ponuda sadrži i naplatke od lake legure 18“ i MINI navigacijski sustav, ručno rađen multifunkcijski upravljač, krovni nosači te sportska sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji kože i tkanine, a tu su i automatska klima, LED svjetla, senzori za parkiranje, tempomat s funkcijom kočenja...

Iako mnogi zimske kotače povezuju s pojavom snijega, nikad nije prerano za pripremu automobila za zimu. Tako da svi koji ne žele iskoristiti atraktivne uvjete financiranja, na dar dobivaju. Sistematična upotreba materijala smanjuje potrošnju goriva i snižava razinu buke, a MINI gume s oznakom zvjezdice odlikuje posebno dug životni vijek, najviše ocjene za sigurnost i vrhunska run-flat tehnologija. Odlučite koja od pogodnosti više odgovara vašim potrebama te posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, a odnedavno i u Zadru. Na vrijeme rezervirajte testnu vožnju vama omiljenog MINI modela. Više informacija o svemu, kao i atraktivnim modelima financiranja ili besplatnim MINI zimskim gumama te naplacima od lake legure dostupno je na www.mini.com.hr/mini_akcijske_ponude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:26