EKSKLUZIVNO SA GUMBALLA 3000

VIDEO GUMBALL 3000: U Cliju R.S.18 smo pokušali pratiti Gumballere od Londona do Chantillyja, evo i kako nam je to pošlo za rukom!

 
 Crospotter13 Instagram

Ovogodišnje izdanje 20. po redu Gumballa 3000 i službeno je krenulo! U Londonu je tisuće ljudi došlo vidjeti 150 superbrzih jurilica za čijim su upravljačem milijunaši, milijarderi, glumačke i glazbene zvijezde ali i influenceri. Naš suradnik Crospotter13 je sa ludom karavanon iz Londona krenuo put francuskog Chantillyja koji označava prvu stanicu na ovom cestovnom reliju koji završava u Tokiju! Kako je izgledala luda vožnja od Londona do Chantillyja pogledajte u videu:

Iako većina sudionika raspolaže sa preko 500 KS, mi smo ovaj put uspjeli doći na cilj prije polovice sudionika. Razlog? Nemilosrdna francuska poliicija koja je zaustavila velik broj sudionika, napisala im kaznu od 750 eura i oduzela vozačku, bez predočenja pravih dokaza za njihove "prekršaje". U tom trenutku suvozači su preuzeli upravljač i nastavili put, ali naravno bilo je i onih koji se nisu obazirali na policiju (što možete vidjeti u videu).

Nakon kratkog predaha u Chantillyju Gumballere čeka možda i najzanimljivije dionica ovogodišnjeg izdanja - od Chantillyja do Milana, a video izvještaj sa spomenute dionice također ćete moći gledati i čitati na našem portalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:02