UKRAJINSKI SHMEE U AKCIJI

VIDEO RECENZIJA VW ARTEONA IZ PAKLA: Youtuber mjerio prtljažnik prekrasnom crnkom pa je potom milovao po grudima!

 
 Youtube screenshot

Youtube screenshot

Stanoviti ukrajinski Youtuber Vlad Viselin kao i brojne druge anonimne osobe diljem svijeta uz pomoć kamere na mobitelu i YouTube kanala pokušava dodirnuti zvijezde. Pritom se snima sve i svašta u nadi kako bi što više ljudi pratilo njihov kanal i vidjelo njihove video uratke. Tako je mlađahni Vlad, Youtuber početnik vjerojatno vjerovao kako je donio svojevrsno osvježenje u kategoriju "automobili", pa u svojim video uradcima od kojih su neki i recenzije, kada je počeo kao pomoćnika koristi svoju djevojku, doista rasnu crnku bujnog poprsja.

Tako je s idejom kako bi dosegao popularnost faca čije recenzije automobila prate milijuni, poput Shmeea ili Marchettina, Youtubera koji žive automobilizam i svoj entuzijazam dijele s nama vozeći najbolje i najnovije automobile, u svoj uradak testiranja novog VW Arteona uključio djevojku koja se u (inače jako dosadnom) 20 minutnom videu zavlači u prtljažnik Arteona kako bi provjerili veličinu i praktičnost prtljažnog prostora, potom pozira ispred automobila, pa slijede i neukusni kadrovi u kojima Vlad u jednom trenutku počinje djevojku milovati po bujnom poprsju iznad otvorene haube VW Arteona.

Kako bilo, Vlad je dokazao kako se u kratkom roku može skupiti gomila pregleda na YouTube kanalu, a on ih je u dva tjedna skupio čak pola milijuna zahvaljujući svom osebujnom testiranju (zapravo očajnom) VW Arteona, a koji nije ni zabavan, ni poučan, ali ni sexy, ako je to već bila ideja, bez obzira na iznimnu fizičku atraktivnost „asistentice“. Kakvo je vaše mišljenje o ovom video uratku?

Youtube screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:42