TEASER

VIDEO: ŠTO LI TO KUHAJU U ALFA ROMEU? Sudeći prema zvuku s videa samo je pitanje u kojem obliku stiže zapakiran 2,9-litrena V6 twin-turbo

 

Preostalo je još samo tjedan dana do otvaranja čuvenog automobilskog sajma u Ženevi, a velik broj proizvođača već je počela „nabrijavati“ publiku oko svojih novih modela.

U tom smjeru krenuo je i Alfa Romeo, ali za razliku od većine, najavljuje nešto veliko ili kako oni to opisuju „bitan povratak“.

Iako je talijanski proizvođač doživio revoluciju napravivši Giuliju i Stelvio, čini se da prodaja još uvijek nije toliko uspješna kao kod njemačkih konkurenata te je potrebno napraviti korak dalje.

Stručnjaci tvrde da je ovo idealno vrijeme za Alfu da predstavi nešto slično prethodnom modelu 8C kako bi se ponovno povećao interes među potencijalnim kupcima, a i ne manje važno, ove godine marka slavi 110 godina postojanja.

Tako se sada postavlja pitanje kakav automobil Alfa Romeo priprema za Ženevu. Poznato je da je Maserati nedavno najavio novi superautomobil pa je moguće da bude nešto što bi dijelilo istu platformu.

S druge strane, moguće je da je talijanski proizvođač pripremio nešto jednostavnije poput Giulije u kupeovskom ili GTA izdanju.

Prema zvuku iz objavljenog teasera možemo pretpostaviti da bi novo vozilo moglo imati ugrađen već poznati 2,9-litreni twin-turbo V6, ali za pravu istinu što nas zapravo očekuje, čini se da ćemo se morati strpjeti malo do idućeg utorka. Tko zna možda nas Talijani nakon 8C i 4C ovaj put iznenade sa 6C, nešto poput ovog s rendera...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:02