TUNING

ABT UŠMINKAO VOLKSWAGEN T-ROC: Nudi se i povećanja snage s kojim njemački crossover stotku hvata ispod 7 sekundi!

 
 ABT

Njemački tuner ABT nije dugo čekao, pa je već nekoliko mjeseci nakon predstavljanja na tržištu odlučio kupcima ponuditi svoju verziju T-Roca. Popularni njemački crossover u ABT izdanju ima agresivniji nastup, a nudi se i povećanje snage.

ABT

U ABT-u su poznati po tome da njihove kreacije nisu pretjerane, pa se tako za T-Roc ne nudi nikakav "body kit", već atraktivnosti pridonose novi naplaci koji se nude u različitim bojama te dimenzijama od 18 do 20 cola. Tko želi spustiti svoj T-Roc može to učiniti pomoću posebnih ABT opruga koje spuštaju automobil za 40 mm. Kako kažu u njemačkoj tuning kući, to poboljšava vozne karakteristike i pridonosi dinamičnijem izgledu. Ipak, mi se pitamo ima li smisla kupiti crossover i onda ga spustiti kako bi bio dinamičniji?

ABT

Najveća novost je već spomenuto povećanje snage. Zasad se nudi dorada za 2,0-litreni benzinski motor čija snaga sa serijskih 190 KS raste na 228 KS. Uz pomoć optimizacije motora snaga je dakle porasla za 38 KS i 40 Nm okretnog momenta. Tako spomenuti model uparen sa 7-stupanjskim automatskim DSG mjenjačem i 4Motion pogonom na sve kotače stotku hvata ispod 7 sekundi. Očekuje se kako će ABT uskoro ponuditi dorade i za ostale motore...

ABT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:50