OKTANSKI VIKEND

Drift natjecanje 4. srpnja na stazi AMC centra u Mičevcu

Za vrhunske vožnje pobrinut će se najbolji europski drifteri, atmosferu ću podgrijavati najljepše plesačice

Svidjeli su vam se prošlogodišnji tijesni dueli na stazi AMC centra? Želite vidjeti još više dima, još više jačih auta i još napetijih twinova? Želju ćemo vam ispuniti 4. srpnja 2010. na poznatoj lokaciji, AMC centru u Mičevcu. Za vrhunske vožnje pobrinut će se ponajbolji europski drifteri, atmosferu ću podgrijavati plesačice a nepca će posjetitelji moći razmaziti proizvodima 'Gastro grupe'.

Svi posjetitelji imati će priliku zasjest na suvozačko sjedalo brojnih drift 'pila', najmlađi će moći uživati u RC Driftu a njihovi očevi mogu brojati konjicu najsnažnijim autima u HR koji će odmjeriti snage na mjernim valjcima. Brojni oldtimeri popunit će vam rupe u zgusnutom rasporedu Drift natjecanja, a vremena će biti taman i za uživanje u vrlo sexy 'Car wash-u'!

Upad na najjači oktanski vikend 2010. plaća se 30 kn, a vrata se za posjetitelje otvaraju u 08:00h ujutro. Prijave za vozače šalju se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a sve informacije vezane uz event možete pronaći na www.drift.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:11