SEMA LAS VEGAS 2019.

FOTOGALERIJA: AMERIKANCI I DALJE PO SVOME Pogledajte monstruozni Ford Mustang iz 1969. sa 8,5-litrenim V8 strojem od 710 KS i ručnim mjenjačem!

 

Započeo je najveći sajam tuninga i aftermarket opreme na svijetu - SEMA u Las Vegasu, što znači da su mnoge tuning kuće izložile svoje projekte, a među njima je i ova prerada Forda Mustanga iz 1969. godine koju potpisuje Ringbrothers.

Kodnog imena UNKL, ovaj Mustang dobio je proširenja karoserije (25 mm širi sa svake strane) te nove agresivne odbojnike.

Lakiran je u sjajno plavu boju, a tu su i novi HRE naplaci od 19 cola naprijed, odnosno 20 cola straga upareni s Michelin Pilot Sport 4S gumama. Za odlično držanje osim guma brinu i gevinde, koje pritom pridonose i ukupnom dojmu automobila.

Foto: Ringbrothers

Impresivno je i u unutrašnjosti gdje su ugrađena Recaro sjedala, Momo upravljač te novi klasični brzinomjer i instrumenti. Ipak, najimpresivniji dio nalazi se ispod poklopca. Za pogon je naime zadužen atmosferski 8,5-litreni V8 motor s čak 710 KS!

Uparen je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, a silna snaga prenosi se na stražnje kotače, pa ja zabava u vožnji zagarantirana! Naravno, kako bi zvuk bio u skladu s izgledom ugrađen je novi ispušni sustav s potpisom Flowmastera.

Sigurni smo kako će ovaj monstrum mamiti poglede posjetitelja SEMA-e.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:13