VIDEO

IDE KO METAK: RENNTECHOVA MONSTRUOZNA E-KLASA AMG od 783 KS do stotke juri za 2,8 sekundi, a četvrtinu milje prelazi za tek 10,88 sekundi!

I dok većina tunera prvo pokaže svoje primjerke u opsežnoj galeriji, a o performansama možemo čitati na papiru, u Renntechu su se ovaj put odlučili na drugačiji pristup te su objavili video na kojem se možemo uvjeriti u performanse novog monstruma
 Youtube screenshot

Serijski Mercedes-AMG E63 S impresionirao je predstavnike medija i vlasnike svojim performansama. Ispod poklopca skriva 4,0-litreni motor od 612 KS uz 850 Nm okretnog momenta, dovoljno za sprint do stotke za 3,3 sekunde. Ipak, u tuning kući Renntech smatraju da postoji potražnja za još jačom verzijom, pa su tako ovaj tjedan predstavili svoj uradak. Pomoću optimizacije motora uz poboljšanje usisa zraka, Renntechova E-klasa AMG razvija impresivnih 783 KS uz 907 Nm okretnog momenta. I dok većina tunera prvo pokaže svoje primjerke u opsežnoj galeriji, a o performansama možemo čitati na papiru, u Renntechu su se ovaj put odlučili na drugačiji pristup.

Renntech

Dostupne su samo dvije polovične slike automobila, ali je zato objavljen njihov video u kojem se potencijalni kupci mogu uvjeriti u performanse ove zvjerke. Ubrzanje do 96 km/h (60 mp/h) iznosi tek 2,79 sekundi, dok brzinu od 160 km/h hvata za 6,61 sekundu. Četvrtinu milje, odnosno dionicu od 402 metra prelazi ispod 11 sekundi (10,88 sekundi). Kako to izgleda u praksi pogledajte na videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:06