SKLEPAO GA U GARAŽI

PROJEKT IZ PAKLA: Na Hondu Civic iz 1993. montirao Mercedesova svjetla i "Lambo" vrata, a sada ju bezuspješno pokušava prodati za 4500 dolara!

Facebook Hiptoniks Carclub

 

Na društvenim mrežama može se pronaći velik broj neobičnih i nevjerojatnih projekata, a ovo je jedan od onih koji izazivaju lavinu komentara. Krenimo redom - ovaj vlasnik odlučio je svoju Hondu Civic iz samo njemu poznatog razloga pretvoriti u Mercedes-Benz. Prednji farovi sa druge generacije Mercedesove C-klase i trokraka zvijezda ipak nikoga ne uspjevaju zavarati te je svima jasno da je ovdje riječ o nespretnoj doradi.

Foto: Facebook Hiptoniks Carclub

Na stražnjem dijelu također su ugrađena lampe sa Mercedesa C (W203), a "za potpuni dojam" vlasnik je odlučio ugraditi nove odbojnike i pragove.

 

Ipak, priča ovdje (nažalost) ne staje. Naime, na Hondu iz 1993. godine kao šećer na kraju dodao je i "Lambo" vrata. Da, dobro ste pročitali.

 

Čini se kako je vlasniku sada automobil dosadio, pa se odlučio na prodaju putem društvenih mreža. Cijena? 4500 dolara, s time da u oglasu ističe kako ne pristaje na ništa ispod spomenute cijene. Naravno, odmah je naišao na gomilu negativnih komentara, a zbog visoke cijene mnogi su istaknuli kako bi za spomenute novce mogli kupiti pravu Mercedesovu C-klasu druge generacije...U svakom slučaju, novog kupca će biti malo teže pronaći...

 

Izdvajamo

Iz drugih medija