URADI SAM ZA PETICU!

PROLJEĆE JE PRED VRATIMA, A ROŠTILJANJE U MISLIMA Barem je tako kod vlasnika ove prikolice roštilja koju je sam izradio od razbijenog Audija A7!

 
 Reddit

Do sada smo vidjeli mnoge prikolice koje su napravljene od automobila, ali u većini slučajeva one su bile napravljene od vozila starijih godišta i služile su samo za prijevoz stvari.

No na Redditu su nedavno su objavljene fotografije napravljene prikolice od relativno novog Audija A7, a njena svrha je - prijenosni roštilj.

Pretpostavlja se da je riječ o Audiju koji je doživio „totalku“ te je poslan na otpad, ali se netko dosjetio da iskoristi ono što je još iskoristivo od njega.

Reddit

Stražnji kraj A7-ice odvojen je dužinom C-stupova od ostatka automobila pa je na njega navarena šasija kako bi služio kao prikolica.

S obzirom na oblik karoserije samog automobila, ovaj primjerak ne izgleda kao najpraktičnija prikolica, ali se vlasnik dobro dosjetio te je ugradio dva velika roštilja na mjesta na kojima su prije bila stražnja sjedala.

Reddit

Mnogim obožavateljima Audija vjerojatno se neće svidjeti ovakav projekt, ali treba pohvaliti vlasnika koji se ovoga dosjetio te tako spasio dio A7-ice koji bi inače bio u potpunosti uništen.

No jedno je sigurno – vlasnik ove prikolice zasigurno je omiljen u društvu prilikom izleta u prirodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:07