TUNING

PRVI TUNING ZA VELAR: LUMMA DESIGN dodatno sredila najljepši Range Rover

Uz proširenu karoserija uz koju je Velar 100 mm širi od serijskog modela, tu si i vizualni dodaci, a uskoro će se nuditi i povećanje snage za sve verzije.
 Lumma Design

U atraktivnost Range Rover Velara uvjerili smo se na našem testu (kojeg možete pročitati ovdje) prilikom kojeg je mamio poglede gdje god bi krenuli. Ipak, u gradovima poput Londona već su postali svakodnevna pojava. Tako vlasnici koji su keširali milijun kuna za svoj automobil sada na parkiralištima mogu vidjeti nekoliko sličnih primjeraka, što bi im moglo zasmetati. Rješenje za taj "problem" već je ponudio tuner Lumma Design. Oni nude vizualne dorade za britanski SUV.

Foto: Lumma Design

Tako se prije svega ističe proširena karoserija uz koju je Velar 100 mm širi od serijskog modela. Uz proširenja dolazi i novi odbojnik koji poboljšava aerodinamiku. Na stražnjem dijelu dominiraju čak četiri nastavka ispušnog sustava. Zasad je riječ o ukrasnim nastavcima, ali u Lumma Designu ističu kako trenutno rade na novom ispušnom sustavu. Naravno, nude se i neizostavni novi aluminijski naplaci veličine 22 ili 23 cola. Promjene su zasad dakle samo vizualne, ali uskoro se očekuje ponuda optimizacije motora koja će povećati snagu motora. Iako moramo priznati da izgleda agresivno, smatramo da Velar sam po sebi ima prilično čist dizajn koji ipak najbolje izgleda u serijskom izdanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 12:30