STYLING IZ PAKLA

SIGURNO JE DOBIO BAREM 15 KONJA! Premda se o ukusima ne raspravlja, ne možemo se oteti dojmu da je vlasnik ove Škode Octavije pretjerao s kićenjem!

 
 Facebook

Uređivanje eksterijera i interijera automobila vjerojatno je popularno još od samih početaka. Kroz povijest automobilizma svjedočili smo vrlo različitim stilovima uređivanja, od kojih smo na neke ponosni, ali neke pokušavamo zaboraviti.

No postoje neke vrste uređivanja koje nikad nisu bile popularne s dobrim razlogom, a najbolji primjer za to je upravo ova Škoda Octavia snimljena u Rumunjskoj.

Automobil s fotografija opremljen je skoro stotinom ukrasa od kroma ili crne plastike. Tako su recimo sjajno crne plastike našle svoje mjesto na skoro svim većim površinama poput poklopca motora i prtljažnika, blatobranima, vratima i krovu, dok su kromirane lajsne zalijepljene tako da obilaze sve linije same Octavije.

Dodane su i već poznate kromirane oznake Sport i 3.2. No tu priča ne staje. Vlasnik je nakitio i cijelu unutrašnjost automobila.

Na volan je stavljena bež navlaka i oko nje kromirana lajsna, a krom se proteže i cijelom kontrolnom pločom. Tu su i dodatni ekrani za navigaciju, zabavu, ali i još jedan unutarnji retrovizor.

Naime, čini se da vlasnik Škode provodi previše vremena po jeftinim internetskim trgovinama poput Wisha i eBaya ili jednostavno voli kupiti poneki ukras na benzinskoj prilikom svakog točenja goriva.

Komentatori fotografija na društvenim mrežama nalažu da bi možda trebalo uvesti zabranu kupovine takvih dodataka za one koji stvarno počnu pretjerivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:19