TRAŽI GA POLICIJA

VIDEO: IZGUBIO ŽIVCE JER MU NISU ŽELJELI TOČITI GORIVO PRIJE NEGO LI PLATI Evo i neviđene reakcije poniženog vozača kad je shvatio da doista ne žele

 
 Twitter screenshot

Začuđujuća, komična, ali i pomalo uznemirujuća snimka stiže iz gradića Brandona u Manitobi (Kanada), a pokazuje čovjeka koji divljački udara po crpki benzina.

Snimio ga je video nadzor benzinske postaje, a na snimci vidimo starijeg muškarca koji je, najblaže rečeno, izgubio živce.

Nakon što je šakama i nogama te pištoljem za punjenje goriva divljački udarao po crpki te pritom bijesno galamio prema postaji pa bacio pištolj za punjenje, sjeo je u automobil i odvezao se u nepoznato.

Međutim, sada za njim traga policija jer je postaja prijavila štetu na crpki, a za lokalnu postaju Global News rekli su kako je čovjek tako pretjerano odreagirao jer ga je djelatnik postaje zatražio da gorivo plati unaprijed pa da onda toči.

"Nije bio zadovoljan time što je bio zamoljen da plati unaprijed pa je svoj bijes iskalio na crpki pa je raspisana potraga za nepoznatom osobom jer je počinio štetu", rekao je Myran Hamm, glasnogovornik policije grada Brandona prošlog petka.

Ovdje treba kazati da je praksa na većini postaja u Sjedinjenim Državama i u Kanadi takva da se prvo na pultu ostavi iznos koji planirate potrošiti na gorivo pa vam djelatnik pusti galona u tom iznosu, no nema informacija je takva praksa uvedena i na konkretnoj postaji ili je djelatnik sam procijenio da neće prodati gorivo bez plaćanja unaprijed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:16