NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO: Krš i lom u centru New Yorka - vozač slupao 800 tisuća dolara vrijednu Gemballu Mirage GT pa pokušao pobjeći sa mjesta nesreće

 
 ronniecnyc Instagram

New York je u karanteni, izlasci iz kuće trebali bi biti svedeni na minimum, no čini se da vozač gotovo 800 tisuća dolara vrijedne Gemballe Mirage GT (dorađene Porsche Carrere GT) odlučio provozati, a cijela stvar je umalo završila tragično. Naime, u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad automobilom i završio u parkiranom automobilu. Međutim - tu počinje prava "drama". Naime, vozač je odlučio pobjeći sa mjesta nesreće, a naravno sve su snimili prolaznici. Pogledajte video:

Naravno, nije dugo trebalo da ga policija uhvati. Prema snimkama na društvenim mrežama, izgleda kao da je vozač pod utjecajem nedozovljenih supstanci, iako će to morati potvrditi policija (moguće je i da je takvo ponašanje i nastup rezultat šoka nakon nesreće - no sigurno je kako će odgovarati zbog bijega sa mjesta nesreće). Ono što su policajci zasad priopćili je kako je vozač automobila ujedno i vlasnik te je uhićen.

Cijeli video nakon same nesreće i dolazak policije koja je uhvatila vozača i izvadila ga iz automobila pogledajte ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:12