LIVE STREAM

Uživo! Koncert grupe Vatra ‘Jednostavno električan‘ donose vam Opel i Jutarnji list

Opustite se uz najveće dobro poznate, ali i nove hitove grupe Vatra. Live stream svirka samo na jutarnji.hr
Bend Vatra
 Vatra

Opel koncertom benda Vatra predstavlja E-mobilnost na lak, električni način, a iskustvo korištenja električnih automobila u Opelu su učinili jednostavnim poput korištenja pametnih telefona. Gama Opel električnih modela pritom je široka; od gradske Corse-e, crossovera Mokka-e do plug in hibridnog SUV-a Grandland X Hybrid4.

image
Bend Vatra
Vatra

Opel Corsa-e predstavlja gradski automobil s impresivnim dosegom, brzim punjenjem i gotovo nečujnim radom pri maksimalnoj snazi, a donosi i brojne inovacije te tehnologije u segmentu za široki krug kupaca.

S baterijskim paketom snage 50 kWh osigurava električni doseg do 337 kilometara prema WLTP-u1 i raspolaže s tri načina vožnje: Normal, Eco i Sport, dok izlazna snaga iznosi 100 kW (136 KS) i 260 Nm najvećeg okretnog momenta.

image
Opel Corsa-e
Opel

Pritom se na postaji za brzo punjenje istosmjernom strujom snage 100 kW baterija puni do 80 posto za samo 30 minuta. Usto, Opel Corsa-e raspolaže s brojnim naprednim tehnologijama, sustavima pomoći za vozača i mogućnosti povezivanja – značajki koje su dosad bile dostupne samo kupcima skupljih automobila, baš kao i prilagodljiva svjetla IntelliLux LED® Matrix.

image
Zlatni volan
Auto bild

Opel Corsa-e dobitnica je nagrade Zlatni volan 2020. godine u kategoriji malih automobila. AUTO BILD i BILD am SONNTAG. Izdanje 45/2020.

Opel Mokka-e također je potpuno električni model, a riječ je o trendovskom gradskom crossoveru odvažnog dizajna i tehnologije. Iskustvo električne vožnje pritom dovodi na potpuno novu razinu. Tehnologija baterije nove generacije pruža slobodu duljih putovanja zahvaljujući dosegu od najviše 322 kmsa samo jednim punjenjem, prema postupku WLTP1.

image
Opel Mokka-e
Opel

Pritom se puni brzo, čisto i praktično kod kuće ili na javnim punionicama. Do 80 posto dosega moguće je napuniti za samo 30 minuta i u potpunosti iskoristiti fleksibilne opcije punjenja za iznimnu pouzdanost i kapacitet na svakom putovanju.

Opel Grandland X Hybrid4 kao hibridni plug-in SUV nudi beskompromisan nastup u spoju s ekološkom prihvatljivosti. Učinkovitost je beskompromisna uz punjenje kao kod potpuno električnog vozila, pa Grandland X Hybrid4 može prijeći razumnu udaljenost isključivo na električni pogon.

image
Opel Grandland X Hybrid4
Opel

To znači: smanjenje emisija ispušnih plinova na nulu kada se ne koristi motor s unutarnjim izgaranjem. Definitivno: Opel Grandland X Hybrid4 nudi iskustvo štedljive, ali i uzbudljive vožnje. Gamu električnih modela kod Opela zaokružuju modeli Zafira-e Life i Vivaro-e koji predstavljaju vozila koja će se savršeno uklopiti u optimizirane radne procese.

Beskompromisnog karaktera i bez štetnih emisija, Vivaro-e idealno je vozilo za urbane sredine pa i više, dostupno u tri duljine i u dvije veličine baterije za doseg od najviše 330 km (WLTP). Mobilnost kod opela nikad nije bila dostupnija i uzbudljivija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:40