IZGUBIO ŽIVCE

Video: Izludio ga spor vozač u lijevoj traci pa očajničkim manevrom završio zabijen u stijenu

Dva vozila mogu se vidjeti kako se bore za poziciju na lijevoj strani autoceste, a čini se da F-150 namjerno staje na put Accordu

Incident na cesti

 Youtube screenshot

Nedavna snimka "borbe" na cesti negdje u SAD između vozača Honde Accorda i Forda F-150 Raptora odličan je primjer zašto 'gubiti živce' na cesti nije baš dobra ideja. Zapravo postoje dvije snimke, jedna je snimljena kamerom nadzorne ploče trećeg vozila dok je druga snimljena pametnim telefonom, a osoba koja je objavila video tvrdi kako ih je Accord zamalo udario prije događaja kojeg možete vidjeti u nastavku.

'Ovaj Accord me skoro udario u bočnu stranu, a zatim je odlučio "napasti" Raptora i skoro udario njega. Pretpostavljam da je to razbjesnilo vozača Raptora i tada sve počinje...', piše u opisu videozapisa objavljenog na YouTubeu.

Dva vozila mogu se vidjeti kako se bore za poziciju na lijevoj strani autoceste, a čini se da F-150 namjerno staje na put Accordu i ne da mu naprijed. To je vjerojatno bio 'okidač' vozaču Accorda. Dok Ford blokira Accord, vozač Honde odlučuje zaobići Hondu CR-V u desnoj traci, pri čemu udara u kamionet i gubi kontrolu.

Nakon što Accord gubi kontrolu udara u liticu što ga baca u zrak, a potom se zaustavlja na krovu. Na sreću, osoba koja je objavila videozapis rekla je da im je policija nakon incidenta rekla da je vozač Accorda dobro. To je primjer kako stvari mogu krenuti po zlu pri brzinama na autocesti.

To je također primjer zašto ne biste trebali namjerno blokirati ljude na cesti, čak i ako se oni ponašaju poput osoba koje nemaju vozačku dozvolu. Iako je ovdje glavni krivac vozač Accorda, Ford je pogoršao situaciju namjerno ga blokirajući i doveo druge sudionike u prometu, poput vozača CR-V-a, u ozbiljnu opasnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. siječanj 2023 16:56