Bankarstvo budućnosti

Addiko banka otvorila prvu digitalnu Express poslovnicu u Hrvatskoj

Interaktivni stol u Addiko Express poslovnici
 Addiko

Addiko banka je u zagrebačkom Avenue Mallu predstavila 'Addiko Express', jedinstvenu digitalnu Express poslovnicu, prvu visoko-digitaliziranu modernu poslovnicu takve vrste u Hrvatskoj, objavili su.

Prostor je podijeljen na samouslužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima. U zoni za klijente oni, koristeći se računalima s touchscreen zaslonima, mogu samostalno i samo uz osobnu iskaznicu podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom. U slučaju zadovoljavanja osnovnih uvjeta, odobrenje i isplata se odvijaju isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta.

„Addiko Express predstavlja koncept bankarske poslovnice budućnosti jer smisleno i praktično kombinira sve prednosti modernih digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti. S ostvarenom pravom 'clicks&bricks' ravnotežom naši klijenti će uz vrhunsku uslugu moći svoje svakodnevne financijske poslove obavljati lakše i brže“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

„Express je zamišljena je kao bančin zabavni digitalni izložbeni prostor koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente“, dodala je Višnja Božinović, izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:38