MojPosao

POGLEDAJTE KOGA SVE POSLODAVCI TRAŽE Nova ponuda poslova, nude se radničke plaće od 17.000 kuna!

 Moj posao

MojPosao izdvaja poslodavce koji traže stručnjake različitog profila, ali i početnike.

Atlantic grupa traži prodajne predstavnike na području Zagreba. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Natječaj je otvoren do 8. siječnja, a svoj životopis s molbom možete poslati putem linka na dnu oglasa.

METRO Cash & Carry Hrvatska poziva vas na prijavu za direktora veleprodajnog centra. Ako imate tri godine iskustva u području veleprodaje/trgovine, osnovno poznavanje potreba različitih grupa kupaca i posjedujete naprednu razinu engleskog jezika, idealan ste kandidat za ovu poziciju! Oglas je aktivan do 17.1. na MojPosao portalu.

Hrvatski duhani d.d. vodeći su proizvođač duhana u Hrvatskoj u vlasništvu British American Tobacco-a i upravo traže IT koordinatora za poslovne aplikacije. Glavni zadaci novog zaposlenika odnosit će se na prikupljanje i analizu korisničkih zahtjeva za nadogradnjom poslovnih aplikacija, kao i uvođenje novih funkcionalnosti sustava. Ako se smatrate idealnim kandidatom provjerite oglas koji je aktivan do 14. siječnja.

AG04 Innovative Solutions je mlada i brzo rastuća kompanija s dobro organiziranim sustavom mentorstva te upravo traži Full Stack Developera. Očekuje vas službeni laptop (Macbook Pro ili PC, djelatnik bira), službeni mobitel s tarifom i mentorski sustav vođen od iskusnih team leadera. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom, a još dodatnih informacija možete pronaći ovdje.

RADNIK građevinarstvo i građevinska industrija d.d. poziva tesare, zidare i rukovoditelje toranjskom dizalicom na prijavu za rad u Njemačkoj. Plaće se kreću od 17.000 kuna, uz osiguran smještaj i prijevoz od smještaja do radnog mjesta. Poslodavac također navodi da će u razmatranje uzeti i kandidata s manje iskustva.

Transcom World Wide traži veći broj agenata u službi za korisnike. Uvjet za uspješnu prijavu je izvrsno poznavanje talijanskog jezika, a poslodavac nudi plaćeno usavršavanje navedenog jezika, kao i stručnu podršku tijekom rada. Svoju prijavu možete poslati putem linka na dnu oglasa, najkasnije do 28. siječnja.

IntechOpen je najveći svjetski Open Access izdavač znanstvenih knjiga i uslijed povećanja opsega portfelja znanstvenih knjiga traži odgovornu osobu s naprednim poznavanjem engleskog jezika za radno mjesto Author Acquisitions Manager.

Hidroizolacije Jure zapošljavaju hidroizolatera s minimalno godinom dana iskustva. Posao uključuje terenski rad u Zadarskoj županiji, a primanja iznose od 8.000 do 10.000 kuna neto. Prijavite se još danas, oglas vas čeka na MojPosao portalu.

Villa Dubrovnik traži veći broj djelatnika na pozicijama referenta odnosa s gostima, recepcionera, SPA terapeuta, kuhara, pomoćnog kuhinjskog radnika, sobarica i radnika u praoni. Hrana i smještaj su osigurani, a još dodatnih informacija možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 17. siječnja.

Touch Support Inc. je američka tvrtka s uredima u Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rijeci, za koje upravo zapošljava osobe na poziciji Linux Technician. U pitanju je stalni radni odnos, a nove zaposlenike očekuje motivirajuća sredina s odličnim beneficijama. Proučite oglas i prijavite se najkasnije do 19. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:08