Mojposao

TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju poslodavci u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i Djed Božićnjak

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.12.2017. u 09:52

Zagreb, 311214.
Na Trgu bana Josipa Jelacica sve je spremno za vecerasnji docek Nove godine.
Na fotografiji: Djed Bozicnjak spreman za docek Nove. Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / HANZA MEDIA

Djed Božićnjak regrutira Vilenjake za poslove pakiranja božićnih poklona u Zagrebu. Kandidati koji dobiju posao, imaju priliku sudjelovati i u radionici pisanja životopisa, a Djedica im je pripremio i poklone! Rok za prijavu na oglas je 6. prosinac.

LUSH je poznat po prirodnoj i ručno rađenoj kozmetici, a svoj tim želi proširiti novim stručnjacima. Stoga, poziva sve koji su spremni prihvatiti nove izazove, da se prijave na njihov natječaj za posao Knjigovođe. Idealan kandidat ima pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos.

Tvrtka Daikin u Zagrebu traži kandidate za radne pozicije: Supervisor for Logistics and Administration i Heating Sales Engineer. Od kandidata se traže tri odnosno dvije godine radnog iskustva, a rok za prijavu na oglase je 15. prosinac.

ARC Adriatic zbog povećanog obujma poslovanja u vidu ulistavanja novih robnih marki proizvođača Nestle, zapošljava više djelatnika na poziciji Prodajni predstavnik za rad u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Šibeniku. Uz srednju stručnu spremu i trogodišnje radno iskustvo, od kandidata se očekuje visoka motiviranost i odgovornost. Rok za prijavu je 5. prosinac.

Poduzeće Logista u potrazi je za kandidatima koji će se pridružiti njihovom mladom i kreativnom timu na poziciji Prodajni savjetnik u maloprodaji. Mjesta rada su Rijeka, Zadar i Istra, a rok za prijavu na oglase je 8. prosinac.

Cheramic Mariner zapošljava Skladištara-dostavljača za rad u trgovini keramičkih pločica i sanitarija. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme nakon šest mjeseci probnog rada. Mjesto rada je Rijeka, Viškovo a rok za prijavu 8. prosinac.

Kutjevo d.d. zapošljava Specijalista za ljudske resurse koji će, između ostalog, biti zadužen za provođenje procesa regrutacije i selekcije, praćenje procjene radnog učinka, organizaciju razvoja zaposlenika i sudjelovanje u analizi organizacijskih potreba. Poželjno je da kandidat ima završen studij psihologije te radno iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima. Rok za prijavu na oglas je 11. prosinac.

FINA gotovinski servisi tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga korporativne sigurnosti. Traži više izvršitelja za obavljanje poslova Zaštitara/čuvara, zaštita osoba i imovine. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijaviti se možete do 12. prosinac.

KRM, neovisna maloprodajna tvrtka koja upravlja svim ECCO-a maloprodajama, traži kandidate za poziciju Store Assistant ECCO za rad u Splitu, Zagrebu i Zaprešiću. Poslodavac nudi rad u sigurnoj inozemnoj kompaniji te motivirana primanja u skladu s rezultatima. Rok za prijavu je 5. prosinac.

Tvrtka Kofein za promidžbu i usluge traži vizualnog storymakera, za poziciju Dizajner/Art Direktor. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a svoj životopis i portfolio radova u PDF formatu možete poslati do 3. prosinca.

Sinusmatik je tvrtka koja se bavi proizvodnjom kontrolnih panela po visokim svjetskim standardima, a zapošljava Elektroinstalatera. Mjesto obavljanja posla – Hrvatska ili područje Europske unije – ovisi o projektu. Rok za prijavu je 12. prosinac.

Izdvajamo