MojPosao

UĐITE U NOVU GODINU S NOVIM POSLOM Otvoren je niz ponuda, pogledajte tko sve zapošljava

 Arhiva / Contrastwerkstatt

Nova izdvojena tjedna ponuda oglasa s MojPosao vas čeka.

Lafodia hotel & resort potpuno je renovirani hotel sa 4 zvjezdice, smješten u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Njihova je vizija postići visoki nivo usluge uz zaposlenike koji su ključni faktor uspjeha. Trenutno imaju otvoreno čak trinaest radnih pozicija na koje se možete prijaviti do 8. siječnja: Kuhar/chef de partie, Spasioc, Skiper, Mornar, Kozmetičar-maser i Kućni majstor.

Erste banka traži kandidata za poziciju Viši specijalist za kvalitetu usluga digitalnog bankarstva. Idealan ste kandidat ako imate najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te VDD ekonomije, informatike, elektrotehnike ili matematike. Svoje prijave možete slati do 21. prosinca.

Gyms4You danski je fitness lanac, a u Hrvatskoj se pojavio 2015. godine i od tada bilježe kontinuirani rast. Za potrebe otvaranja novog kluba u Zagrebu, u siječnju 2017., poslodavac raspisuje natječaj za poziciju Service minded Receptionist na koji se možete prijaviti do 22. prosinca.

Neoinfo je objavio oglas samo za najhrabrije razvojne inženjere i inženjerke, koji žele raditi na poziciji JavaScrpit razvojni inženjer. Imate li diplomu tehničkog fakulteta ili uskoro završavate fakultet, te imate od jedne do pet godina iskustva u JavaScrpitu te na projektima razvoja aplikacija i dizajna novih funkcionalnosti, prijavite se na oglas do 2. siječnja.

Atlantic Grupa zapošljava Rukovoditelja skladišnih operacija. Idealan kandidat posjeduje VSS ekonomskog ili tehničkog usmjerenja te ima iskustvo rada na rukovodećim poslovima u okviru upravljanja logističkim procesima. Prijave na oglas traju do 20. prosinca.

Tools4schools mlada je i poznata tvrtka u sektoru edukacijskog softvera, a trenutno je u potrazi za talentiranim i dinamičnim kandidatima za poziciju Software Developer. Na njihov oglas možete se prijaviti do 7. siječnja.

Start Smart društvo za zastupanje u osiguranju zapošljava Pomoćnika zastupnika u osiguranju koji će pružati pomoć pri sklapanju ugovora o dopunskom zdravstvenom osiguranju. Radno iskustvo nije uvjet, ali iskustvo u prodaji je prednost. Prijave traju do 28. prosinca.

Dubrovački vrtovi sunca nude dinamično, motivirajuće i visoko profesionalno radno okruženje te pozivaju sve kvalificirane kandidate da se prijave na natječaj za Zamjenika šefa kuhinje. Uvjeti su SSS, smjer kuhar, barem dvije godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji te u visokokategoriziranim hotelima kao i znanje rada u MS Office paketu te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijave traju do 20. prosinca.

Hotel Maroon s radom počinje u veljači 2017., nakon renoviranja. Tim povodom traži izuzetno komunikativne i marljive osobe za rad u ljubaznom i aktivnom okruženju, a raspisani su natječaji za sljedeća radna mjesta: Barmen – prodavač u caffe slastičarni, Konobar, Kuhar, Pomoćni roštilj majstor, Pomoćni kuhar, Roštilj majstor, Sobar/Sobarica – Čistač/Čistačica te Voditelj restorana – Odjela hrane i pića. Prijave na oglase traju do 20. prosinca.

Sotheby's International Reality (SIR) jedna je od najpoznatijih i najstarijih svjetskih aukcijskih kuća, koja svoje poslovanje u Hrvatskoj treba započeti početkom siječnja 2017. Za ured koji će se otvoriti u Splitu traže kandidate za radne pozicije Office Manager i Real estate agent. Prijave na oglase traju do 27. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:17