Moj posao

ZGRABI POSAO PRIJE BLAGDANA Poslodavci traže konzultante, informatičare, pravnike, prodajne agente...

 contrastwerkstatt/Moj posao

MojPosao predstavlja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju.

Tvrtka Carat lider je u kreiranju digitalnih i inovativnih medijskih rješenja. Trenutno zapošljava na tri radne pozicije u Zagrebu: Communication Consultant (m/f), Business Intelligence Consultant (m/f) i Media Consultant (m/f). Rok za prijavu na oglase je 29. prosinac.

Primark je stabilna i stalno rastuća tvrtka koja ima raspisane natječaje za sljedeće radne pozicije: Agent – prodajni zastupnik za direktnu prodaju (m/ž) i Prodajni inženjer (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 4. prosinac.

Grandal Grupa bavi se trgovinom građevinskim materijalima, a trenutno traži kandidata za radnu poziciju Direktor društva (m/ž). Poželjno je trogodišnje iskustvo u rukovođenju te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Mjesto rada je Solin, a rok za prijavu 2. prosinac.

Tokić d.o.o. traži više izvršitelja na poziciji Prodavač (m/ž) za rad na području Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske te Međimurske županije te Voditelja unapređenja kvalitete (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 4. prosinac.

Harburg-Freudenberger Belišće dio je poznate Possehl Grupe. Za rad u Belišću tvrtka traži kandidata za radnu poziciju Production planner (m/f). Proučite uvjete i prijavite se do 2. prosinca.

Pan-pek d.o.o. bavi se proizvodnjom pekarskih i slastičarskih proizvoda, a trenutno je u potrazi za kandidatom za poziciju Voditelj prodaje (m/ž). Uz poznavanje tržišta prehrambenih proizvoda poželjno je i petogodišnje radno iskustvo. Rok za prijavu je 5. prosinac.

Tvrtka Labirint iz Pule zapošljava na poziciji Software engineer (m/f). Poželjno je dvogodišnje radno iskustvo, ali i spremnost na putovanja. Na oglas se možete prijaviti do 25. prosinca.

Milenij Hoteli traže kandidata koji je samostalan u radu te ima tri godine radnog iskustva na pravnim poslovima te koji će se pridružiti njihovom timu kao Korporativni pravnik (m/ž). Prijaviti se možete do 4. prosinca.

Valamar Riviera zapošljava IT poslovnog analitičara u odjelu CRM-a (m/ž) za rad u Poreču. Od kandidata se, između ostalog, traži trogodišnje radno iskustvo u implementaciji ili održavanju IT sustava, a poželjno je i radno iskustvo u turizmu. Rok za prijavu je 4. prosinac.

Erste Group Card Processor d.o.o. za informatički inženjering i međubankarske usluge, zapošljava Senior Java Developera (m/ž). Od kandidata se očekuje minimalno petogodišnje iskustvo rada na Java razvojnim poslovima te samostalnost, odgovornost i proaktivnost u radu. Prijaviti se možete do 11. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:47