FINANCIJSKA PISMENOST

BESPLATNE FINANCIJSKE RADIONICE U ČAKOVCU Saznajte kako napraviti proračun za kućanstvo, planirati štednju, izraditi plan za umirovljenje...

 
 Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

U prethodna tri mjeseca u šest hrvatskih gradova Jutarnji list, Ekonomski fakultet Zagreb i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO) organizirali su radionice ‘Financije za svakoga’, na kojima su docentice Dajana Barbić i Andrea Lučić pripremale sudionike za donošenje važnih financijskih odluka.

Radionice su održane u Šibeniku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu i Vukovaru, a sada se možete još prijaviti za sudjelovanje u Čakovcu.

Kako napraviti financijski proračun za kućanstvo, planirati štednju, izraditi kvalitetan plan za umirovljenje te biti odgovoran potrošač naučite na radionici koja će se održati u Čakovcu u petak 8. prosinca s početkom u 12 sati u prostorijama Učiteljskog Fakulteta (Ulica Ante Starčevića br. 55).

Prijave su također, zbog velikog broja zainteresiranih građana, otvorene i za Zagreb gdje će se radionica održati u srijedu 13. prosinca na Ekonomskom fakultetu u dva termina, s početkom u 12 i 16 sati.

Cilj radionice je na interaktivan i zanimljiv način upoznati pojedince s financijskim osnovama, raskrinkati mitove, ukazati na česte financijske pogreške i važnost izgradnje pozitivnog i odgovornog ponašanja prema novcu i potrošnji općenito. Radionice su podijeljene na teoretski i praktični dio, traju 3 školska sata, a maksimalan broj sudionika je 40. Prijavite se na financijske.radionice@hanza_media.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:11