UCRTALI SE NA INFORMATIČKU KARTU

POTPISALI TROGODIŠNJI UGOVOR SHIFT-u godišnje 70 tisuća kuna, a ove godine očekuju se između 1500 sudionika očekuju se i moćnici iz Netflixa

 Grad Split

Grad Split potpisao je s organizatorima međunarodne IT SHIFT konferencije ugovor o sponzoriranju za trogodišnje razdoblje odnosno do 2020.godine. Prema ugovoru Grad Split obavezao se da će organizatorima godišnje donirati iznos od 70.000 kuna.

Radi se o najvećoj informatičkoj konferenciji u jugoistočnoj Europi koja će se, po sedmi put ove godine održati 31. svibnja i 1. lipnja 2018. godine u prostoru splitskog Hrvatskog narodnog kazališta. Split tako, postaje domaćin brojnim domaćim i inozemnim IT stručnjacima, predstavnicima velikih investicijskih fondova, domaćim i inozemnim novinarima te brojnim mladim informatičarima i studentima. Procjenjuje se da će se na konferenciji ove godine okupiti oko 1500 sudionika.

„Gradimo mostove i vjerujemo da smo tijekom proteklih godina bar malo stavili Split na informatičku kartu. U Hrvatskoj smo to napravili definitivno, a i u svijetu. Do sada smo se borili da zatvorimo financijsku konstrukciju i stoga smo izuzetno zahvalni na ovom ugovoru. Ugovor će biti pokazatelj i drugim institucijama da nas podrže. Konferencija je idealna prilika da se dopre do mladih talenata te predstave rješenja ciljanim poslovnim partnerima kojih je iz godine sve više i više, ostvareni kontakti na SHIFT-u otvaraju mnoga vrata i upravo je networking razlog velikog interesa posjetitelja“, istaknuo je Ivan Burazin osnivač SHIFT konferencije , napomenuvši da su dolazak potvrdili predstavnici globalnog giganta Microsofta, najpoznatijeg svjetskog web shopa Amazona, stručnjaci iz GitHuba te CSS-a, kao i iz Netflixa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:39