Uspjeh malog karlovačkog OPG-a

SVE DOSTUPNIJA EKOLOŠKI UZGOJENA HRANA. U OVOM SLUČAJU GRAH Na police dm-a ušlo još jedno hrvatsko poljoprivredno gospodarstvo, treće u godinu dana

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.01.2017. u 10:57

Arhiva / OPG Prpić

Diana Prpić, OPG Prpić

Proizvodi OPG-a Prpić od ovog su mjeseca dostupni u 113 DM-ovih prodavaonica, priopćio je taj njemački trgovački lanac na čijim su policama proizvodi 75 hrvatskih proizvođača, a OPG Prpić treći je s kojim su uspostavili suradnju u proteklih godinu dana.

"Ponudu graha OPG-a Prpić prilagodili smo količinama kojima raspolažu i vjerujemo da će ova suradnja omogućiti daljnji razvoj njihova poslovanja, a time i uključenje većih količina proizvoda u svih 156 DM-ovih prodavaonica", izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica Drogerie Markta za asortiman osviještene prehrane.

“Po prvi put grah koji u Brežanima proizvodimo po tradicionalnoj recepturi dostupan je kupcima iz cijele Hrvatske. Vjerujem da će se naša suradnja nastaviti i idućih godina i da ćemo, na obostrano zadovoljstvo, širiti našu proizvodnju i zajednički graditi uspjeh za sada još uvijek malog OPG-a”, najavljuje osnivačica OPG-a Diana Prpić.

OPG Prpić je iz okolice Karlovca, a bavi se ekološkim uzgojem graha, batata, butternut, hokkaido i kabocha tikve, jagoda, krumpira, kupusa i lubenica.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo