Gosti iz Izraela u Koprivnici

U Podravci zainteresirani za širenje na izraelskom tržištu, predstavili što nude

Izraelsko izaslanstvo u Podravkinoj tvornici
 Podravka

U Podravci je danas bilo izaslanstvo Izraelsko hrvatske međuparlamentarne skupine prijateljstva na čelu s Esawijem Frejom, potpredsjednikom Knesseta te Zinom Kalay Kleitman, veleposlanicom Izraela. Kako je objavljeno, razgovaralo se o mogućnostima za veću prisutnost Podravke na izraelskom tržištu.

Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke, izaslanstvu je iznio podatke o Podravkinu poslovanju s naglaskom na međunarodna tržišta te moguću ponudu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda na izraelskom tržištu.

Podravka je prisutna na više od 60 inozemnih tržišta, što potvrđuje da svojim asortimanom može odgovoriti prehrambenim navikama i specifičnostima svakog pojedinog tržišta, naglašavaju iz kompanije.

„Također, glavnina Podravkinog asortimana proizvodi se u skladu s Košer certifikatom, što predstavlja dodatnu vrijednost i kvalitetu. Gosti iz Izraela najavili su i novi posjet Hrvatskoj i Podravki, a s ciljem snažnijeg povezivanja, razmjene iskustava i jačanja gospodarske suradnje“, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:06