LINIJA KUPAONSKOG NAMJEŠTAJA

Duravit Brioso: Lagan, svjež i suvremen

Asortiman kupaonskog namještaja Brioso osvježavajuće je suvremeni pristup kupaonskom dizajnu, uz ponudu različitih pojedinačnih mogućnosti dizajna i odlične vrijednosti za novac.

Duravit je surađivao s dizajnerom Christianom Wernerom na osmišljavanju asortimana namještaja koji odgovara pojmu "Brioso" – koji predstavlja relaksaciju, svježinu i radost življenja u suvremenom kupaonskom interijeru. Njegove prepoznatljive značajke uključuju preciznu, fino nijansiranu geometriju koja se postiže vitkim okvirima ormara koji čine rubove namještaja, te ormarima s ogledalima. Dodatna osobitost su ručke i noge koje se prema potrebi mogu isporučiti u boji ormara, a nude funkcionalnost bez utjecaja na cjelokupni dizajn. Oni koji vole upečatljiviji izgled mogu odabrati ručke – čak i noge – od kroma, po mogućnosti u kombinaciji s pravom drvenom završnom obradom. Različite i prilagodljive mogućnosti Brioso dizajna izvrsna su vrijednost za novac.

Asortiman je prisutan, a istovremeno je i rezerviran – još jedan razlog zašto se Brioso tako lako može kombinirati s mnoštvom dizajnerskih serija kao što su Vero Air, P3 Comforts, ME by Starck, Starck 3, i D-Code.

Ormarići s umivaonikom dostupni su u pet različitih širina (400-1300 mm). Time se također omogućuje stvaranje praktično asimetričnog, poluotvorenog namještaja koji nadalje ističe svjež izgled asortimana.

Asortiman namještaja Brioso dio je programa univerzalnih konzola za još veću slobodu dizajna. Konzole za namještaj nude se u dvije različite debljine (30 i 45 mm, svaka s promjenjivom širinom) i dvije dubine. Mogu se kombinirati s ormarićima širine od 30 do 80 cm i ormarićima s umivaonikom od 62 do 100 cm. Sav namještaj dolazi s mogućnošću jedne ili dvije ladice. Visoki i poluvisoki ormari širine 420 ili 520 mm nude još više prostora za pohranu.

Dostupno je ukupno 15 završnih obrada raznih dekoracija, pravih drvenih furnira ili lakova (mat i sjaj), uključujući nove, moderne tonove kao što su mat svjetlo plava i mat beton siva, kao i završna obrada s izgledom platna.

Podne varijante namještaja ističu uravnotežene proporcije namještaja Brioso. Kao i ručke, noge su dostupne u kromu ili bojama lakiranog namještaja.

Usklađena ogledala i ormarići s ogledalima na vrhu imaju 60 mm široko, 300 luksa jako LED rubno svjetlo. Rasvjeta na mjestu za pranje, funkcija zatamnjenja, i grijanje ogledala imaju beskontaktnu kontrolu. Obrubi ormarića na bočnim stranicama mogu se naručiti takvi da odgovaraju boji završne obrade te da se usavrši svježi ukupni učinak serije.

Uz to, Brioso nudi dodatnu značajku dizajna kako bi se zagolicao osjećaj dodira: Kao elegantno rješenje za mjesto za pranje, umivaonik Vero Air također je dostupan u c-bonded verziji zajedno s ormarićem Brioso. U složenom i patentiranom procesu, umivaonik je gotovo nevidljivo povezan s ormarićem.

Duravit AG

Osnovan 1817. u gradu Hornberg, području Schwartzwald, danas je Duravit AG vodeći međunarodni proizvođač dizajnerskih kupaonica. Tvrtka posluje u više od 130 zemalja svijeta i predstavlja inovacije na području dizajna s potpisom, inteligentne uporabe tehnologije i vrhunske kvalitete. U suradnji s istaknutim međunarodnim dizajnerima, kao što su Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun and Cecilie Manz, tvrtka razvija jedinstvene kupaonice koje uistinu trajno unapređuju kvalitetu života korisnika. Duravitov portfelj proizvoda sadrži sanitarnu keramiku, kupaonski namještaj, kade i tuševe, wellness sustave, WC s tušem, slavine i dodatke kao što su instalacijski sustavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:15