DURAVIT XS ASORTIMAN

KUPAONICE U VELIČINI XS Novi asortiman i za one najmanje kupaonice

 

Ovih dana trend se sve više kreće prema malim, praktičnim stanovima na urbanoj lokaciji. U slučaju kada se prostor posebno cijeni, potrebna su kreativna rješenja za pametni i fleksibilni dizajn stana, a posebno za male kupaonice i gostinske kupaonice.

Gdje nema puno prostora, fokus mora biti na osnovnim elementima i njihovom rasporedu – ključne su prilagođene i smanjene dimenzije.

Upravo zato Duravitov asortiman proizvoda nudi umivaonike širokog raspona dimenzija – uključujući i veličinu XS. Širok samo 434 mm, a 340 mm dubok, najmanji kupaonski ormarić u XSquare asortimanu kupaonskog namještaja savršeno je rješenje za one koji žele unijeti suvremen, elegantni stil u najmanje kupaonice. U kombinaciji s novom kompaktnom verzijom DuraSquare, serija XSquare definitivno je privlačna. Bez obzira je li riječ o samostojećem ili zidnom umivaoniku, sve je moguće kad je riječ o individualnosti.

Zahvaljujući svijetlim bojama i velikim formatima pločica, kupaonice djeluju veće. Zidni namještaj pojačava taj učinak. I kupaonski ormarići i visoki ormari iz Duravitovog raznovrsnog asortimana namještaja XSquare idealni su za nedostatak prostora i nude se u više od 28 različitih boja, otvarajući dovoljno prostora za pojedinačne naglašene boje. Različita ogledala i ormarići s ogledalom s inteligentnom LED tehnologijom i ugrađenim memorijskim efektom prikazuju male kupaonice u najboljem svjetlu, a istovremeno nude i dodatni prostor za pohranu.

Nova serija kupaonskog namještaja Brioso također nudi širok asortiman mogućnosti dizajna. Karakteristične ručke i nožice namještaja također su dostupne u istoj boji za sedam od 15 boja za prednju stranu i samo tijelo namještaja. Bez obzira je li sjajne ili mat obrade, jednobojna ili sa sjajnom kromiranom ručkom – serija Brioso svakako će se istaknuti, te dobro je usklađena s pet različitih keramičkih serija. Kupaonski ormarići Brioso, visoki ormari i ormarići s ogledalom svi su dostupni u nizu veličina te pružaju dovoljno prostora za pohranu čak i u najmanjim kupaonicama.

Umivaionik za ruke širok samo 380 mm i dubok 250 mm zaokružuje uspješnu seriju Vero Air svojim dosljedno pravokutnim stilom. Umivaonik je također dostupan kao nasadni umivaonik u kombinaciji s L-Kockom. Klasični asortiman proizvoda DuraStyle – koji je već impresivno širok – dodatno je proširen novim ručnim umivaonikom koji je posebno uzak zbog izbočenog položaja otvora za slavinu. Širok samo 360 mm i dubok 220 mm, savršeno pristaje i u kompaktne, uske gostinske kupaonice.

Najbolje iskorištena u maloj kupaonici je tuš kabina. Tuševi s instalacijom na pločicama (floor-flush) idealno su usklađeni sa zidovima tuša kao što je Duravitov OpenSpace B za veću slobodu kretanja u kupaonici. Taj inovativni odjeljak za tuš može se jednostavno presaviti o zid nakon korištenja. To znači da vrata kriju slavine i glave tuša, unose osjećaj smirenosti u sobu i čine je istinski većom.

Tuš kada Stonetto postavlja ton u smislu boja. Osim u bojama kameno bijeloj, boji pijeska i antracita, sada je dostupna i u boji betona, koja daje više mogućnosti u dizajnu kupaonice. Time područje tuša postaje dobro dizajnirana jedinica u maloj kupaonici.

Praktični proizvodi dva-u-jedan štede prostor osiguravaju udobnost u kupaonici – riječ je o Shower + Bath walk-in tušu + kadi koje su osmislili Duravit i EOOS. Oni kombiniraju kupanje i tuširanje: kao tuš, visokokvalitetna kada, sjedalica i polica u jednom. Kompaktne vanjske dimenzije 170 x 75 cm otvaraju učinkovite mogućnosti instalacija, dostupnih u lijevoj ili desnoj kutnoj varijanti.

Duravit AG


Osnovan 1817. u gradu Hornberg, području Black Forest, Duravit AG je danas vodeći međunarodni proizvođač dizajnerskih kupaonica. Tvrtka posluje u više od 130 zemalja svijeta i predstavlja inovacije na području dizajna s potpisom, inteligentne uporabe tehnologije i vrhunske kvalitete. U suradnji s istaknutim međunarodnim dizajnerima, kao što su Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun and Cecilie Manz, tvrtka razvija jedinstvene kupaonice koje uistinu trajno unapređuju kvalitetu života korisnika. Duravitov portfelj proizvoda sadrži sanitarnu keramiku, kupaonski namještaj, kade i tuševe, wellness sustave, WC s tušem, slavine i dodatke, kao i instalacijske sustave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:01