HESPO, GUNDULIĆEVA 7

Otvoreno je novo cool mjesto za kupovinu namještaja i sitnica za dom, i to u centru Zagreba

    AUTOR:
    • Sponzorirani članak

  • OBJAVLJENO:
  • 21.06.2019. u 07:00

Sanja Bistričić

Hespo je lider na regionalnom tržištu madraca i snažan brend prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje

Novi Hespo salon otvoren je ovih dana u centru Zagreba, točnije u Gundulićevoj 7. Riječ je o ugodnom ambijentu prvog maloprodajnog Hespo salona koji nudi sve što vam treba za kvalitetno spavanje i ugodan osjećaj u domu. Naime, Hespo je među liderima na regionalnom tržištu madraca i snažan brend prepoznat od strane korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Sanja Bistričić
 

U zanimljivom interijeru i novom uređenom prostoru, kupci mogu pronaći namještaj i ostale sitnice za dom koje odgovaraju stilu uređanja u njihovom domu. Kreveti različitih dimenzija, madraci koji zrače udobnošću samo su neki od proizvoda u ponudi, tu je i cijeli asortiman takozvanih 'box-spring' kreveta čime se Hespo okreće skandinavskom načinu spavanja.

Sanja Bistričić

Osim kreveta i madraca, u ponudi je i dodatni asortiman za stvaranje lijepog ugođaja u domu. Kupci tako mogu odabrati bogatu ponudu posteljina  belgijskog dobavljača, detalje  nizozemskog brenda By Boo u industrijskom stilu, ukrasne jastuke, prekrivače, tepihe, stolce, francuske mirise za dom, mirisne svijeće i još mnogo toga.

Sanja Bistričić
 

Sanja Bistričić

Sanja Bistričić
 

Prije kupnje madraca kupcima je potrebno pružiti mnogo informacija, pomoći im u detektiranju potreba i važnosti madraca na kojem ipak provodimo trećinu života. U centru Zagreba odsad tako kupci imaju mjesto u kojem mogu isprobati madrac, a odluku o kupnji mogu donijeti kasnije u samom Hespo salonu, u nekom od trgovačkih lanaca ili obaviti online-kupovinu.

Sanja Bistričić

Sanja Bistričić
 

Sanja Bistričić
 

Saznajte sve što vam treba za opremanje doma u novom Hespo salonu, Gundulićeva 7 i na www.hespo.hr.

Izdvajamo

Iz drugih medija