Knjiga o biljkama

SUŽIVOT ZELENILA I GRADA Predstavljanje svjetskog bestsellera “Urban Jungle”

U zagrebačkom Figa Garden by Henrik prije nekoliko dana održano je predstavljanje svjetskog bestselera “Urban Jungle Book” za hrvatsku publiku

Knjiga, koja je u tri godine od izdavanja postigla planetaran uspjeh, dostupna je u prodajnom prostoru Knjižare Dominović te na njihovom webshopu (www.knjizara-dominovic.hr) i na Interliberu po promotivnoj cijeni. Uz piće dobrodošlice i raznoliku ponudu zakuske, uzvanici događaja željno su iščekivali predstavljanje autora knjige Judith de Graaff i Igora Josifovića.

Nakon zanimljivog predavanja o štivu, slijedio je kratak panel s autorima koji su moderirali organizatori događanja - Dnevna doza biljaka. Riječ je o kolektivu što ga čine Leon Božić i Tomislav Štrkalj, entuzijasti globalnog trenda urbane džungle, odnosno uređenja i njege biljaka u urbanim sredinama.

Cilj projekta je približiti trend hrvatskoj i regionalnoj javnosti kroz edukativne radionice, pomoći oko biljaka te ozelenjavanjem poslovnih prostora. Upravo zbog navedenih interesa, organizatori su odlučili predstaviti knjigu “Urban Jungle” hrvatskoj publici. Knjiga, autora Judith de Graaff i Igora Josifovića, bavi se suživotom s biljkama u urbanim sredinama. Judith i Igor poznate su ličnosti u svijetu ljubitelja biljaka i uređenja interijera, a najveću popularnost stekli su putem svoje zajednice Urban Jungle Bloggers.

Knjigu kupi na: www.knjizara-dominovic.hr

Foto: Marina Cumbo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:21