URADI SAM

Mala kuća Magenta stoji svega 13.000,00 kuna, a ima sve

 

Dosta vam je hipoteke, kredita i dospjelih neplaćenih računa? Želite se maknut od svega i uputiti u nepoznato? Onda bi Magenta 3,30 dug i 1,80 metara visok dom mogao biti vaš spas.

Magenta je potpuno funkcionalna mala kuća koju je dizajnirao Joshua Woodsman iz Pin-up houses. Prikladna je za prikolicu od 3 metra, što vam omogućuje da je dovučete gdje god želite. Najbolji dio je da je za izgradnju Magente trebate oko tri mjeseca, a cijena materijala iznosi oko 13.000,00 kuna. Jednostavni planovi za izgradnju Magenta kuće dostupni su na web-stranicama Pin-up houses.

Magenta sadrži mnoštvo materijala koji se lako mogu nabaviti. Ima vodootpornu šperploču, polistirensku (toplinsku) izolaciju kako bi vam zimi bila udobna, a ljeti ugodna, kao i grede i daske smreke. Sve u ovom atraktivnom malom domu je dostupno u većini trgovina.

Iako je Magenta prototip s potencijalom za masovnu proizvodnju prefabriciranih montažnih kuća, u potpunosti je opremljena. Uključuje kauč na rasklapanje za opuštanje ili spavanje, peć za grijanje i kuhanje, malu čajnu kuhinju s plinskim štednjakom i spremnikom za vodu te kemijski WC. Sve što vam je potrebno za kampiranje ili život izvan grada je na raspolaganju i dostupno.

Čak i kada je u pitanju skladištenje, Magenta pokriva sve. Postoje ladice koje se mogu zatvoriti, vitrine, prostor ispod kauča i mreže za pohranu oko stropa i zidova za predmete koji se mogu "kretati" u vožnji. Osim toga, ima vanjsko svjetlo, četiri unutarnja svjetla i potpuno funkcionalne električne vodove.

Na stranici ističu kako cijeli koncept kuće jednostavno može svladati svaki prosječni majstor.

Pogledajte video!

Više informacija potražite na: www.pinuphouses.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 19:00