MORE LESS INES

Predivan blagdanski ugođaj u domu naše poznate blogerice

 

- Oduvijek sam voljela uređivati prostor u kojem bih boravila, i nema mi većeg veselja nego obilaziti trgovine pune dekorativnih sitnica za dom. Pomisao da je ovo posljednji stan koji ću u svom životu uređivati me zapravo i malo rastužuje. Dok to nekome predstavlja opterećenje, ja jedva čekam neko novo farbanje, premještanje namještaja i smišljanje novih ideja. Kad god mogu, volim dati pokoji savjet prilikom uređenja, bilo prijateljicama, poznanicima ili nepoznatim ljudima koji mi se znaju javiti na Instagram i pitati za pokoju ideju - ispričala nam je Ines Šitum, kreativna mlada poslovna žena i autorica bloga More Less Ines koju smo prije nešto više od godinu dana posjetili u njezinom divnom domu u Sesvetama u kojem uživa sa suprugom i kćerkama.

Ines je majka, kreativka, blogerica i žena koja je strastveno zaljubljena u lijepe interijere, modu, glazbu, dobru kuhinju i fotografiju, a sve se te njene kreativne aktivnosti jasno vide i u uređenju njezina šarmantnog stana, površine 81 četvorni metar koji se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje i ostave, kupaonice i WC-a, te dva balkona. Ali nije to sve, Ines fotografije svoga doma i aktivnosti svoje obitelji, objavljuje i na istoimenom Facebook i Instagram profilu, koji pršti kreativnim idejama.

Fotografije blagdansko ugođaja koji je ove godine kreirala u svom domu, toliko su nam se svidjele da smo ih odlučili podijeliti s vama. Nadamo se da ćete uživati u njima kao i mi!

Foto: More Less Ines

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 16:28