Interijer od 52 m2

Stan iz snova mladog para

 

Kada su Johanna i Daniel pronašli ovaj stan u staroj kući iz 1920-ih u Sundbybergu u Švedskoj, bila je to ljubav na prvi pogled. Stan veličine 52 četvorna metra s drvenim patiranim podovima i svijetlim sobama bio je dovoljan razlog za kupnju i ulaganje, iako su u početku mislili da je prostor premalen.

 

No, dobar tlocrtni raspored stana koji se sastoji od velikog i svijetlog dnevnog boravka sa spavaćom sobom pregrađenom staklenom stijenom, kuhinjom i kupaonicom upravo ima sve potrebno za ugodan život.

Svijetlo drvo i svijetlosivi zidovi upotpunili su namještajem - sofom, stolićem i krevetom u plavoj boji i stvorili lijepi kontrast.

Zanimljiv detalj koji privlači pozornost su pomične staklene stijene koje su u ovom domu zamijenile zidove gdje god je bilo moguće kako bi prostor izgledao veće i dobio dovoljnu količinu svijetla.

 

Kuhinja je vrlo jednostavno uređena i u njoj dominira bijela boja. Bijeli kuhinjski elementi s bijelim metro pločicama te stolom okruženim kombinacijom više različitih stolica unijeli su dodatni šarm.

 

Foto: Jonas Lundberg

Izvor: planete-deco

Izdvajamo

Iz drugih medija