SUPTILNO UREĐENJE

Vodimo vas u elegantnu garsonijeru od svega 27 kvadrata

 

S 27 četvornih metara i tek jednom prostorijom, ovaj je prostor doista zanimljiv primjer udobnosti i stila uređenja. Glavna soba prostrana je i svijetla, a zone koje se u njoj nalaze raspoređene su uz sva četiri zida. Paleta boja je delikatan spoj svijetlih tonova, minimalističkih detalja i svijetlosmeđih poliranih podova. Dekor je vrlo suptilan i naglašava i karakter vlasnik, dok sam Interijer u konačnici plijeni pozornost dobro osmišljenim prostorom za spavanje i jednostavnim dekoracijama.

Nasuprot ulaznih vrata nalazi se bijela kuhinjica L oblika koja je usklađena s bojom namještaja i dekoracija te unosi element topline u prostor. Kuhinjska pozadina je bijela, a radna površina drvena, poput boje parketa i jednostavnih kuhinjskih polica za smještaj stvari i biljaka, kojih u ovom domu ima puno. Tu je u nastavku radne plohe svoje mjesto pronašao i mali šank, koji je ujedno i blagovaonski stol.

Odmah uz ulaz nalazi se radni stol, nasuprot kojeg su klupa i vješalica koje čine hodnik ovog malog stančića.

Krevet je smješten u središnjem prostoru ispod prozora s dovoljno dnevnog svjetla i malom policom za knjige. Tu je u niši zida gotovo neprimjetan veliki bijeli ugradbeni ormar i ogledalo koje vizualno stvara dojam većeg prostora. Stan ima i mali bijelu sofu s visokim uzglavljem u kojem vlasnica može uživati u čitanju ili razgovoru s prijateljima. Divno uređenje!

Izvor: maklarhuset.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:05