to se zove biti fan!

Ova kuća u Makedoniji pravi je hit na društevnim mrežama: ljudi ‘umiru‘ od smijeha kada vide fasadu!

 Printscreen/Youtube/travelsofmozzy

Moramo priznati kako su nas fasade nekih kuća koje smo imali priliku vidjeti jako nasmijale, ali ova, u Sjevernoj Makedoniji, nas je doslovno izula iz cipela. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija kuće čiji će se izgled, sigurni smo, svidjeti svim ljubiteljima jednog superjunaka.

Batman je izmišljeni lik, stripovski junak izdavačke kuće DC Comics, kojeg su stvorili crtač Bob Kane i pisac Bill Finger. Prvi put se pojavio 1939. godine u stripu Detective Comics #27. Poznat je još kao "Vitez tame", "Maskirani križar" i "Najveći svjetski detektiv". U Hrvatskoj je Batman mnogo popularniji u filmskim utjelovljenjima, nego u stripu.

U originalnoj verziji priče i u većini reizdanja, Batmanov stvarni identitet je Bruce Wayne, američki milijunaš (kasnije milijarder), "playboy", industrijalist i filantrop. Svjedočeći ubojstvu svojih roditelja kao dijete, zaklinje se na osvetu i borbu protiv kriminala. Bruce počinje fizički i psihički trenirati kako bi bio spreman te izrađuje odijelo u obliku šišmiša u kojem će se boriti. Batman se bori u izmišljenom američkom gradu Gothamu, a pomažu mu mnogi likovi poput njegovog partnera Robina, batlera Alfreda Pennywortha, policijskog narednika Jima Gordona i povremene heroine Batgirl. Bori se protiv mnogih zlikovaca kao što su Joker, Pingvin, Riddler, Dvolični, Catwoman i ostali. Za razliku od mnogih superheroja, Batman nema supermoći; on koristi svoju inteligenciju, detektivske sposobnosti, znanost i tehnologiju, bogatstvo, borilačke vještine, nesavladivu volju i zastrašivanje u neprestanoj borbi protiv kriminala.

Batman je postao vrlo popularan čim se pojavio te je već 1940. godine dobio svoj vlastiti strip pod nazivom Batman, prenosi Wikipedija.

Vlasnik ove kuće sigurno je veliki fan Batmana jer njegova kuća je posveta ovom superheroju. Kako vam se sviđa fasada ove kuće?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 13:24