U KALIFORNIJI I NA FLORIDI

Star Wars zemlja vrijedna milijardu dolara gotovo je završena, a ove fotografije iz zraka prikazuju kako ludo izgleda

 

Ratovi zvijezda su odigrali važnu ulogu u djetinjstvu mnogih, pa čak i u zrelijim godinama. Riječ je o jednom od najpoznatijih i najutjecajnijih filmova u cijeloj povijesti moderne kinematografije, koji je doista uspio ujediniti i inspirirati milijune ljudi širom svijeta. Doživjeti ovaj kultni scenarij u stvarnom životu san je mnogih obožavatelja, a uskoro će biti moguć nakon što je Disney najavio otvoranje ne jedne, već dvije zemlje iz Star Warsa, koje će fanovi moći vrlo brzo posjetiti.

Nedavno su se na internetu pojavile fotografije novog Disneyjevog Star Wars zemljišta.

Objavljeno je da će Star Wars: Galaxy Edge koštati oko milijardu dolara i biti završen do 29. kolovoza. 2019. godine. Izrađivači radova kažu da su uglavnom bili inspirirani arhitekturom Jeruzalema i Istanbula.

Vijest o izgradnji Galaxy Edgea prvi put je najavljena 2015. godine, a trenutno se grade dvije zemlje, jedna u Anaheimu u Kaliforniji koja će se otvoriti 31. svibnja ove godine, a druga u Orlandu na Floridi, 29. kolovoza. Orlando će biti najveći ikada napravljen Disneyjev park, a prostire na nevjerojatnih 5,6 hektara.

Bogati sadržaj uključuje nekoliko restorana, a bit će tu i prvi Disneyjev "park" u kojem se prodaju alkoholna pića.

Fotograf ovih slika je korisnik Twittera pod imenom bioreconstruct i veliki je fan tematskih parkova kao i zračnih fotografija. „Fotografiranje iz zraka je moj dugogodišnji hobi. Letim često. Zabavno je vidjeti promjene tijekom vremena. Bilo je vrlo uzbudljivo pratiti izgradnju Edge Star Wars Galaxyja, ”rekao je u intervjuu za Bored Pandu.

Prema bioreconstructu, obožavatelji su najviše zainteresirani za vožnju Millenium Falcona gdje će moći sjediti iza kontrola i biti dio posade u jednoj od tri jedinstvene letačke uloge.

Foto: bioreconstruct

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:43