KOPIRAJ STIL!

10 cool načina ukrašavanja doma za blagdane

 

Prosinac je mjesec u godini koji svi vole i konačno je stigao, što znači da je došao trenutak da svoj dom pripremite za nadolazeće blagdane. Na D&D stranicama smo već objavili pregršt ideja i savjeta, koje možete potražiti ovdje, a danas vam donosimo još deset savjeta kako biste u domu stvorili pravu zimsku čaroliju.

1. Ukrasite vrata dnevne sobe s granama božićnog drveta i lampicama kako biste stvorili ugodnu i intimnu atmosferu.

2. Dodajte zabavne božićne citate u kuhinju i kombinirajte ih sa zelenim biljkama. Nikako nemojte zaboraviti staklenke s kolačićima za Djeda Mraza, koji će i ove godine razveseliti sve poklonima.

3. Stvorite blagdansku atmosferu već na samom ulazu. Dodajte čarapice, grane, udobnu deku, krzneni tepih, koji će pretvoriti ovaj prostor u moderan Sjeverni pol.

4. Možete imati savršen bijeli Božić odabirom elegantnih i svečanih bijelih ukrasa s kojima ne možete pogriješiti.

5. Kreiranje neodoljivog božićnog kutka, ako raspolažete s malo prostora može biti lijepo rješenje. Odaberite moćnu kombinaciju zelenih i crvenih ukrasa, dodajte malo božićno stablo, lampice i blagdanska čarolija je stvorena.

6. Ako volite glamurozan Božić trebat ćete božićne ukrase koji će u vašem domu izgledati doista svečano, a najefektniji način za postizanje glamuroznog izgleda je kombiniranjem bijele boje sa zlatnom.

7. I spavaću sobu možete učiniti svečanom dodavanjem lijepog pletenog pokrivača, lampica oko kreveta, jastučića.

8. Pretvorite kuhinju u božićnu sobu dodavanjem crvenih predmeta poput cvijeća, svijeća i ostalih slatkih ukrasa.

9. Ako imate stube u svom domu, učinite ih svečanim dodavanjem elegantnih mašna i grana jele.

10. Stvorite šik kutka koji će vaš dom učinit sanjivim. Objesite veliku zvijezdu na prozor, dodajte granu u vazu i nemojte zaboraviti ukrasiti svoj dom šišarkama te krznom na lijepoj stolici.

Izvor: frame.bloglovin.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:46