UREĐENJE I ORGANIZACIJA

13 rješenja iz Ikee za svaku prostoriju u malom interijeru

IKEA

 

Vječni problem kod malih interijera je izbalansirati funkcionalnost prostora s prikladnim uređenjem. Ako živite u malom prostoru, vjerojatno i sami znate kakva je noćna mora s pospremanjem i organiziranjem stvari. Ne trebate nužno baciti pola stvari iz kuće kako biste sve uspjeli uklopiti u interijer. Iz Ikee imamo odlična rješenja za namještaj koji se savršeno brine za pohranu stvari, a u isto vrijeme je tako jednostavnog dizajna da će se uklopiti u svaki interijer.

Krevet sa spremnikom, uski ormarići u koje stane mnogo toga, stolovi na rasklapanje samo su neke od tih stvari. U nastavku pogledajte koji su to predmeti koji će se uklopiti u svaki mali dom.

IKEA

ALGOT, držač za sušenje rublja

 

IKEA

VILTO, regal

Ako nemate gdje sušiti robu, iza perilice za rublje postavite jednostavno sušilo i uštedite na prostoru. Za sve ostale stvari iz kupaonice možete uzeti uske police koje izgledaju kao ljestve, tako da nemate dodatnog posla s bušenjem zidova i postavljanja polica, a svejedno štedite na prostoru.

IKEA

STALL, element za obuću

Za male hodnike i pohranu obuće idealni su mali i uski ormarići koje dodatno možete ukrasiti dekorativnim elementima, a iznad njih ili nasuprot dodati veliko ogledalo kako biste vizualno proširili prostor.

IKEA

FROSTA, stolac

IKEA

IKEA PS 2012, preklopni stol

IKEA

KUNGSFORS police i stalci

IKEA

IKEA 365+, posuda za hranu s poklopcem

U malim su prostorima kuhinja i blagovaonica najčešće jedna prostorija. S malim zidnim ormarićima te policama i ostalim zidnim rješenjima za pohranu stvari napravit ćete si više mjesta na kuhinjskim površinama. U isti prostor uklopite i mali stol na rasklapanje, koji prema potrebi možete raširiti. Ovisno o prostoru, ispod ili pokraj stola možete smjestiti male stolice za sjedenje. Ako vam je potrebno još mjesta u kuhinji, pročitajte naših 7 načina kako ga dodatno stvoriti.

IKEA

KNAPPER, ogledalo

IKEA

BRIMNES, okvir kreveta + odlaganje

IKEA

IKEA PS 2014, pisaći stol

Spavaća soba najčešće služi za tri stvari - spavanje, pohranu robe i kao radni prostor. U male spavaće sobe uklopite stolić na rasklapanje, ogledalo koje ima prostor za objesiti garderobu te krevet sa spremnikom, i riješili ste problem.

IKEA

EKNE, sobna pregrada

Ako je vaš mali prostor otvorenog tlocrta te se u jednoj prostoriji nalaze i dnevni boravak i spavaća soba, vizualno ih možete odvojiti pregradom.

IKEA

VIMLE, dvosjed

EKET, kombinacija zidnih elemenata

IKEA

Za male dnevne boravke odaberite jednostavne dvosjede i zidne police kako biste onda kod uređenja mogli biti slobodniiji i birati elemente jarkih boja koji će razigrati interijer.

Izvor: domino

Izdvajamo

Iz drugih medija