IGRA MOŽE ZAPOČETI

8 Ikeinih proizvoda iz nove kolekcije uz koje ćete zaboraviti na stres

Sjećate li se kako je to izgubiti se u nekoj igri satima i satima? Pogledati kroz prozor i vidjeti da je vani već pao mrak dok ste se vi zabavljali u nekom drugom svijetu?

To bezbrižno doba nam ponekad zaista nedostaje, pogotovo onih stresnih dana kada ne znamo koje bismo se obaveze prve uhvatili. Ikea se ovaj put pobrinula da nas sa svojom novom kolekcijom podsjeti kakav je to osjećaj izgubiti se u kreativnim aktivnostima satima i opustiti se. Ikea je osmislila novu kolekciju LUSTIGT koju će zavoljeti sve generacije.

- Polazna točka za sve IKEA kolekcije vezane uz igru je spoznaja koliko igranje može pozitivno utjecati na djecu, ali i odrasle, te koliko uistinu doprinosi boljem svakodnevnom životu. Ograničena kolekcija LUSTIGT stoga je potpuno posvećena igri, podjednako djece i odraslih. To je kolekcija u kojoj će svatko naći nešto za sebe – papiri za bojenje, puzzle, vijača s led svjetlom, set za tkanje, igra boćanja - i još mnogo toga. - kažu iz Ikee.

Slobodno vrijeme jako je važno za punjenje baterija, razvoj kreativnosti i odmor. To znate i sami, stoga smo sigurni da će vam se svidjeti LUSTIGT kolekcija te da ćete u njoj pronaći nešto za sebe, ali i za svoje najmlađe.

U međuvremenu smo mi odabrali svojih osam favorita iz nove kolekcije.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 04:27