Ogledalce, ogledalce

9 ogledala ispred kojih ćete se poželjeti spremati

 

Koliko vremena provodite pred ogledalom? Jedno istraživanje pokazalo je da pred ogledalom provedemo čak 355 sati godišnje. Zar ne bi onda bilo zabavno da imamo ogledala zanimljivog dizajna u kojem ćemo uživati jednako kao i u svom odrazu nakon što se sredimo za izlazak?

Bilo da se radi o zidnom ogledalu, ručnom ogledalu ili ogledalu kao dekorativnom elementu u vašem domu, donosimo vam 9 ogledala u kojima ćete uživati.

Katium Mirror, Ikea

Ovo ogledalo ima ugrađena svjetla koja nisu prejaka, a dovoljna su da stvaraju idealnu svjetlinu za nanošenje šiminke.

iHome Vanity Mirror Speaker, Urban Outfitters

Osim ugrađenih svjetala čiju jačinu i boju možete regulirati, s ovog ogledala možete slušati svoju omiljenu glazbu, puniti mobitel i razgovarati s prijateljicama dok se spremate za izlazak. Također, ogledalo se može spojiti na Google Now, što znači da možete saznati i kakvo je vani vrijeme dok se odlučujete hoćete li ispeglati kosu ili ćete je ipak ostaviti u repu.

Marra Mirror, MoMA Design Store

S laserski ugraviranim akrilnim okvirom koji stvara optičku 3D iluziju, poželjet ćete mu se obratiti s riječima: „Ogledalce, ogledalce…“.

Heart Hand Mirror, Urban Outfitters

Ovo ručno ogledalo ćete poželjeti uvijek imati pri ruci. Jednom kada ga krenete nositi kao dio svog dnevnog asortimana u torbi, shvatit ćete koliko vam je svakodnevno potrebno i praktično.

Allegra Hand Mirror, Anthropologie

Jednostavan, a glamurozan dizajn ovog ogledala neće vas ostaviti ravnodušnima. Odmah ćete ga poželjeti kao dio svoje kolekcije u sobi.

Muuto Mimic Mirror, Finnish Design Shop

Ogledalo koje savršeno izgleda kao dekorativni element, a u isto vrijeme je funkcionalan. Može poslužiti kao ručno ogledalo, a savršeno će se uklopiti i na vaš stolić za sređivanje.

Chen and Kai Mirror Masks, Coming Soon New York

Ako želite svako jutro vidjeti nasmiješeno lice, bez obzira je li vaše ili nije, sigurno ćete poželjeti ovo ogledalo za svoj zid. Osim u veseloj, dolazi i u drugim emocijama – ljutoj i tužnoj.

Brass Orbit Wall Mirror, West Elm

Ovo će se ogledalo odlično uklopiti kao dekorativni dio vašeg interijera, o kojoj god da se prostoriji u vašem domu radi.

Bower Ring Mirror, Coming Soon New York

I za kraj, najveće i najskuplje ogledalo – koje svaku prostoriju čini većom.

Izvor: www.domino.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:58