TOTALNI HIT

Amazonov najprodavaniji organizator obuće promijenit će vam život!

Možete li zamisliti da su vam cipele uvijek u redu?

Groznica reda je jedna od posljednjih kojoj smo podlegli. Dio krivnje ide i Marie Kondo i premijeri njezinog serijala na Netflixu. No, istina je i to da smo svi iskusili kako uredan dom sa svime na svom mjestu pomaže u stvaranju opuštenog i ugodnog okruženja. Počevši od spavaće sobe. Taj prostor namijenjen opuštanju, u mnogim je domovima mjesto za držanje cipela koje nisu mogle pronaći svoje mjesto u pretrpanom ormariću na hodniku. Ali ne brinite, postoji rješenje. Riječ je o najprodavanijem organizatoru obuće na Amazonu.

Ovaj bestseller obećava da ćete dobiti prostor u ormaru (doslovno ga duplirati), a može se prilagoditi svim vrstama obuće: sportskim, cipelama s visokim potpeticama, papučama ili sandalama. Napravljen je od ekološkog polipropilena i otporan je na udarce. Koristan je, štedi prostor, ima podesiv sustav visine... samo su neke od prednosti koje ističu u komentarima ljudi koji su kupili Femor. Set od 10 organizatora obuće stoji svega 14,99 eura.

A za one koji imaju široku kolekciju balerinki na Amazonu također imaju praktično rješenje, koje omogućuje uredan smještaj balerinki, ravnih sandala i japanki. Set od 3 kutije za balerinke, stoji 12,99 eura.

Foto: Amazon, GHTV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:28