Mekana fotelja

BEAN ABOUT Ruksak u koji mogu sjesti i veliki i mali!

Vanessa Wright i Andy Audsley iz Australije osmislili su inovativan proizvod nazvan Bean About - mekanu fotelju skrivenu unutar ruksaka koju možete s lakoćom ponijeti sa sobom gdje god išli! S Bean About foteljom možete biti sigurni da ćete uvijek imati udobno mjesto za sjedenje, bilo da ste u parku, u liječničkoj čekaonici ili u svojoj dnevnoj sobi.

Izvrsna ideja tog para dolazi u dvije verzije, u onoj za djecu i za odrasle. Bean About lako se sklapa, čime se pretvara u lagani ruksak opremljen džepovima za sve ključne stvari, poput boce vode, novčanika, telefona i ključeva.


Klasična fotelja te vrste popularno zvana "bean bag" i ispunjena kuglicama stiropora zabavan je komad namještaja, no nespretno ju je prenositi i na kraju uvijek ostane u kući. S Bean About taj je problem riješen pa se više ne morate odvajati od svog najdražeg mjesta za sjedenje. Iako je mekana, zbog oblika Bean About zapravo pruža odličnu potporu za leđa, čak i onima koji su visoki.



Pogledajte njihovu zabavnu reklamu koja dočarava probleme ljubitelja klasičnih kućnih fotelja i potražite fotelju-ruksak na stranici Indiegogo za 45 američkih dolara (uz trošak poštarine), odnosno oko 320 kuna.

Izvor: Bean About

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:37