ANATOMIJA JEDNOG STOLCA

Jeste se ikada pitali kako izgleda unutrašnjost najpoznatije fotelje iz Ikee?

 IKEA
Okvir je izrađen od šperploče, iverice i punog drva, tri vrste PU pjene, a ispuna je od poliesterskog vlakna

Ovaj je stolac prvi put pušten u prodaju u 1950-ima kao fotelja MK. Nekih 60-ak godina kasnije ponovno je u ponudi ove tvrtke i to s istom udobnošću, izgledom i načinom izrade. Evo što još trebate znati!

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Fotelju je moguće upariti s podnožnikom, čime postaje još udobnija za sjedenje.
Dolazi i u dječjoj verziji, ali i kao naslonjač, s automatskim spuštanjem naslona i produžetkom za noge skrivenim ispod sjedišta fotelje - savršena funkcija za lijene večeri opuštanje cijelog tijela. Neka opuštanje krene!

Okvir

Izrađen od šperploče, iverice i punog drva, tri vrste PU pjene, a ispuna je od poliesterskog vlakna. Noge su od punog drva, bajcane.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Navlaka

Izrađena je od izdržljive poliesterske tkanine, lijepog sjaja i dvobojnog efekta s teksturom čvrstom i nadasve ugodnom na dodir.

Navlaku je moguće izabrati u žutoj, tamnozelenoj, bež ili tamnosivoj boji, te u varijanti crnog/bež pepita uzorka ili cvjetnog motiva u bež/antracit kombinaciji, ili s tamnom kožnom presvlakom.

Izdržljivost

U fotelju je moguće sjeti i ustati iz nje 50.000 puta – što je ekvivalent prosječnom korištenju fotelje tijekom 136 godina. Ispitivanja simuliraju tipičnu upotrebu proizvoda i temelje se na osobi težine do 110 kg.

image
IKEA
image
IKEA

Bonus

STRANDMON dolazi i u dječjoj verziji, ali i kao naslonjač, s automatskim spuštanjem naslona i produžetkom za noge skrivenim ispod sjedišta fotelje - savršena funkcija za lijene večeri opuštanje cijelog tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:37