HIT BOJA ZA DOM

Boja kadulje je boja 2018.!

 

Neutralne nijanse već godinama vladaju interijerima i najpopularniji su izbor pri uređenju naših domova, pogotovo kada je riječ o boji zidova i velikim komadima namještaja. Osim bijele boje koja je neizostavni klasik, ovu je godinu obilježila i nježna puderasta ružičasta koju smo mogli vidjeti doista u različitim oblicima, od boje zidova i namještaja pa do modnih dodataka u našim ormarima. Svake godine oduševi nas neka nova nijansa, koja ne mora nužno biti intenzivna i zasićena. Upravo suprotno!



To može biti i nova neutralna nijansa, a sudeći prema popularnom Pinterestu, boja koja će obilježiti interijere u godini slijedi prekrasna je boja kadulje! Nježna i smirujuća, ova zelena nijansa pripada sve popularnijem trendu uporabe nezasićenih boja s primjesom sive, kako i korištenja mat premaza ili kredastih boja bez sjaja. Pritom je ova suptilna boja pravi užitak za promatrati jer zelena odmara oči, podsjeća nas na prirodu i umiruje.


Boja kadulje predstavlja izvrsnu podlogu za razigranu galeriju na vašem zidu, a odličan je izbor čak i za kuhinje. U slučaju da niste spremni ovoj boji prepustiti svoje zidove, zašto ne biste obojili dovratke i vrata, okvire prozora i samo pojedine arhitektonske detalje? U nastavku pogledajte sjajno uređene interijere kojima upravo ova boja daje posebnu privlačnost!










Izvor: Homey Oh My

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:54