ČIŠĆENJE, ALI SA STILOM

BORSTAD nova kolekcija "eco-friendly" proizvoda za čišćenje iz Ikee

Nova Ikeina kolekcija je dizajnirana da s guštom čistite i niti jedan proizvod nije skuplji od 270 kuna

Vjerujemo da nitko ne uživa u vikendu dok čisti prozore i riba kupaonske pločice. Ako nas pitate, subota i nedjelja su sveti dani koji bi trebali biti posvećeni druženju s obitelji i prijateljima, a ne čišćenju. No, s proljećem na horizontu i rezolucijama o čistom i urednom domu u 2020., pospremanje je nešto što ne možemo zanemariti - i srećom, čini se da je IKEA na istoj valnoj duljini. Tvrtka je upravo predstavila novu kolekciju koja je posvećena čišćenju, ali sa stilom.

Nova limitirana kolekcija imena BORSTAD - što na švedskom znači "četkano", ima alate za čišćenje izrađene od materijala poput cedra, ratana, metala i tkanina. Zanimljivo je da su mnogi proizvodi kolekcije namijenjeni tradicionalnom načinu čišćenja i održavanju naših domova i ormara, a linija uključuje čak nekoliko zgodnih dragulja poput četke za cipele, klofer i platnenih vrećica, koje čuvaju vaš pribor za čišćenje da potraje.

U nastavku pogledajte što vam sve donosi kolekcija BORSTAD, koja bi početkom veljače 2020. trebala stići u Hrvatsku!

Zelena sredstva za čišćenje su ona koja sami napravite, a kolekcija BORSTAD ima boce u kojima ćete ih držati.

Boce dolaze s pumpama ili u spreju (cijena oko 20 kuna svaka), a izrađene su od plastike, a ne od stakla, kao i čelična košarica za nošenje vaših proizvoda (oko 67 kuna).

Klasična košara izrađena od ratana, proizvod je koji bi svaki dom trebao imati.

Ručno je tkana i lakirana i stoji od 167 kuna s okruglom ručkom do 268 kuna za obloženu košaru s poklopcem.

Ako je vaš ormar ima moljce ili plijesan, ove vješalice izrađene od cedra mogu vam pomoći u zaštiti odjeće. (oko 33 kune 9 komada).

Očistite ramena kaputa i sve ostalo: preskočite kosu i kupite ovu četkicu (oko 33 kune) za odjeću, jer će vam produljiti vijek trajanja čiste odjeće između kemijskog čišćenja.

IKEA je u kolekciju uvrstila i već zaboravljen tradicionalni proizvod (klofer) za čišćenje tepih, koji ne samo da je lijep i zauzima manje prostora od vakuuma, već vas potiče na vježbanje gornjeg dijela tijela (i izvlači svu agresiju) u tom procesu. (oko 40 kuna)

Među proizvodima za održavanje odjeće je i ova zgodna mala vješalica ( tu je i samostojeći sklopivi stalak za sušenje i verziju za zidu), a možete ga objesiti na štap zavjesa za tuširanje gdje će vam biti uvijek pri ruci za sve stvari koje perete ručno. (oko 46 kuna).

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:47