APSOLUTNI EP

Fotografije mačke i psa koji vole putovati zajedno

Ova mačka i pas vole putovati zajedno, a njihove slike su apsolutno ep

Svi koji imaju kućnog ljubimca ili su imali, znaju koliko su divni i privrženi. Neki više vole pse, drugi pak mačke, a ima i onih koji vole, i jedne, i druge. Psi su generalno više privrženi čovjeku, dok su mačke samostalnije i svojeglavije. Mačkama je teritorij bitan i generalno ne vole mijenjati svoje stanište. Dok je psima bitno da su uz vlasnika. Zbog njih se ustajemo po zimi, hladnoći i magli u prvu jutarnju šetnju, iako bi možda još spavali, jer veselje i radost koje unose u život, zaista je neprocjenjivo. Danas smo pronašli jednu divnu i iznimnu priču o psu i mački koji vole putovati zajedno, a kako to izgleda pogledajte u nastavku. Nama su ove fotografije uljepšale dan, nadamo se da će i vama.

Strastveni planinari Cynthia Bennett i njezin dečko usvojili su psa Henry 2014. godine. Iako je Bennett željela mješanca zlatnog retrivera, Henry ju je u prihvatnom centru odmah osvojio. Imao je svega 14 tjedana i bio je pet puta veći od ostalih štenaca iste dobi. Kada je ušla u njegov tor, sklupčao se u njenom krilu, podigao trbuščić i naslonio glavu preko ruke. Odmah je bilo jasno da je on taj.

- Mislim da smo ga imali svega tri dana, kada smo ga poveli na prvo pješačenje, priča Bennett te dodaje kako je odmah pronašao najstrmiju i najvišu stijenu, otrčao na vrh i pogledao preko ruba ... te dobio nadimak "mala planinska koza".

Nedugo zatim par je odlučio da želi još jednog ljubimca, a kako je Bennett zaista željela spasiti mačića krenuli su u potragu i nakon pet mjeseci konačno pronašli malog sijamskog mješanca imena Baloo, koji se odmah zaljubio u Henryja i sve što želi je igrati se i družiti s njim.

Nije prošlo puno vremena i Baloo je postao dio ovog veselog planinarskog društva. - Često nas pitaju kako smo mačku privikli na putovanja. Nismo, on to doista voli. Stvarno želi van, objašnjava Bennett. - Samo ako dotaknem Henryjev povodac, Baloo počinje grebati po vratima. U nastavku pogledajte nevjerojatne fotografije dva četveronožna prijatelja.

Više informacija i fotografija potražite na Instagramu.

Izvor: boredpanda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:58