I VI IH MOŽETE IMATI

Harry Potter tapete kao savršena dekoracija za vaše zidove!

MinaLima

Uređenje interijera dobilo je potpuno novu dimenziju kojoj će se posebno razveseliti ljubitelji Harryja Pottera!

Donosimo odlične vijesti za sve ljubitelje tapeta i Harryja Pottera! Sada možete kupiti predivne čarobnjačke tapete inspirirane omiljenim filmovima o malenom čarobnjaku koji je zaludio svijet otkad smo ga prvi put vidjeti na velikom ekranu.

Foto: MinaLima

 

Ovu ideju potpisuju dizajneri Miraphora Mina i Eduardo Lima koji su nekoliko godina radili na setu filmova o Harryju Potteru. Sada je dvojac predstavio zanimljivu kolekciju kreativnih zidnih obloga  inspiriranih filmovima o omiljenom čarobnjaku. Dostupno je čak pet različitih motiva, a svaka od njih sadrži neki detalj iz filmova o Harryju Potteru.

Foto: MinaLima

Foto: MinaLima

 

U svoju bogatu ponudu tako su uključili tapete Black Family Tree, zatim one inspirirane Marauderovom mapom, novinama Daily Prophet, Golden Snitch ili tapete s detaljima iz fascinantne Hogwarts knjižnice.

Foto: MinaLima

Foto: MinaLima

 

Čak bismo i mi ukrasili svoje zidove ovim predivnim tapetama! Naime, ovaj magični dizajn u obliku zidnih tapeta već se naveliko prodaje na službenoj stranici MinaLima koja se profilirala kao pravi shop čarobnjaštva i vještičarenja.

Foto: MinaLima

Foto: MinaLima

 

Izvor: Architectural Digest.com

Izdvajamo

Iz drugih medija