JESEN U DOMU

Ideje za jesenske dekoracije u domu uz minimalan budžet

Brian Woodcock

Iako se jesenski dani ponekad čine sivi i hladni, u vašem domu ne treba biti tako.

Jednako kao što neki ljudi vole ljeto, sa istim intenzitetom neki volje i jesen. Prohladno vrijeme i kiša uz omiljeni čaj i tople jesenske boje zaista čine dobitnu kombinaciju kada se radi o ovom godišnjem dobu. Najpopularniji jesenski plodovi iskaču posvuda i nije vam potreban veliki budžet kako biste pomoću njih napravili nekoliko dekoracija koje će unijeti ugodnu i mirnu jesensku atmosferu u vaš dom. Jedna popodnevna šetnja prirodom i imat ćete košaru punu kestenja, žireva i predivnog jesenskog lišća.

U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih i jednostavnih ideja.

Just a girl

Jesenski plodovi

Poigrajte se s jesenskim plodovima, pogotovo ako vašu obitelj čine i najmlađi. Žirevi, kesteni, jesensko lišće i bundeve postavite u jednu košaru i napravite pravu malu jesensku oazu u domu.

Pinterest

Karirane i udobne dekice i jastučići

Karirani uzorak odmah će se uklopiti na svaki krevet i kauč te ga učiniti sto puta udobnijim nego što je trenutno. Zato se naoružajte dekicama i ukrasnim jastucima u jesenskim nijansama i uživajte u kišnim poslijepodnevima.

designenthusiasm

Jesenske dekoracije

Za ovo vam je potrebna staklena posuda bilo kakvog oblika, jedna velika svijeća koja će čvrsto stajat i nekoliko češera koje možete pronaći u najbližem parku ili šumi. Svijeću za dno posude pričvrstite tako da je prvo upalite, a zatim izlijete malo tekućeg voska na dno. Na taj vosak onda položite i učvrstite svijeću. Oko nje posložite nekoliko češera i imate pravu malu jesensku dekoraciju.

newhousenewhomenewlife

Tko kaže da su lampice samo za zimske dane?

Vrijeme je da božićne lampice ove godine ugledaju svjetlo dana koji mjesec ranije. Ugodnu atmosferu u domu najbolje stvaraju mala i prigušena svjetla. Stoga nabavite nekoliko grana, a oko njih posložite lampice. Važno je da lampice nisu LED jer su one bijele ili plavkaste, već obične, tako da svojim "žutim" svjetlom odaju dojam topline.

Brian Woodcock

Jesenski buket

Krizanteme, dalije, hotrenzije... Unesite malo jesenskog raspoloženja i u svoje vaze. Ako ste u mogućnosti i volite nešto jednostavnije, u vazu možete staviti i žito.

Sada je sve spremno za uživanje u kišnim jesenskim popodnevnima!

Izdvajamo

Iz drugih medija