UREĐENJE DNEVNOG BORAVKA

IKEA: Top proizvodi za opremanje dnevnog boravka

Ovo je naš odabir 6 Ikeinih proizvoda koji će svaki dnevni boravak učiniti poželjnim

IKEA već neko vrijeme nije trgovina u koju odlazimo samo kada opremamo svoj prvi stan. Pored velikih suradnja koje nam donose s proslavljenim dizajnerima u posljednjih nekoliko godina, tvrtka kontinuirano i bez puno galame izbacuje proizvode vrhunske kvalitete. Danas smo za vas izdvojili naših devet omiljenih proizvoda, koji će kvalitetom i izgledom svaki dnevni boravak osvježiti i učiniti udobnim, a možete ih već danas naručiti putem interneta.

STOCKHOLM stolić

Ovaj stol za kavu od furnir oraha podsjeća na neke od najdražih modernih komada iz sredine stoljeća, a cjenovno je mnogo pristupačniji od onih koje možete pronaći u pravoj trgovini vintage namještaja. Za 1799 kuna, ovaj će stol vaše večernje zabave i druženja učiniti puno ugodnijim. Njegova velika površina znači da će se svi moći okupljati oko njega i uživati u finim zalogajima, društvenim igrama i još mnogo toga. A skrivena polica je samo dodatni plus i savršeno mjesto za odlaganje časopisa, daljinskih upravljača i drugih predmeta koje želimo da su nam na dohvat ruke.

SANELA ukrasna jastučnica tamnozelena, 50x50 cm

Ima nešto u bogatom pamučnom baršunu koji je mekan na dodir i sofisticiranoj tamnozelenoj boji, koja unosi eleganciju. Za 49,90 kuna, poželjet ćete nabaviti nekoliko takvih, kako za kauč, tako i za stolice. Ako zelena nije vaša boja, tu je još i mornarsko plava, senf i svijetloplava boja.

GAMLEHULT podnožnik + odlaganje, ratan, antracit

Prirodni tkani materijali trenutno su hit, ali takvi komadi često mogu biti vrlo skupi. Dok ovaj podnožnik od ratana stoji svega 499 kuna i izgleda super luksuzno. Uparite jednog sa stolicom ili ga koristite kao dodatnu stolicu za dnevni boravak kad dođu gosti.

KÖPENHAMN tepih, ravno tkanje, ručno izrađeno u tamnosivoj boji, 170x240 cm, 1999 kuna

Dobar tepih za dnevnu sobu zbog kojeg nećete bankrotirati teško je pronaći i zato vam s veseljem predstavljamo KÖPENHAMN tepih, koji je svojim izgledom dovoljno atraktivan i odgovara nizu stilova. Osim toga, svaki je KÖPENHAMN tepih jedinstven jer su ga ručno tkali vješti majstori u Indiji. Izrađen je od vune pa je izdržljiv i otporan na mrlje.

LAUTERS podna lampa, 399 kuna

Ako ste u potrazi za podno svjetiljkom, ova je naš favorit. Volimo njezin jednostavan i moderan oblik. Sjenilo lampe izrađeno je od recikliranih PET boca i njegova osnova od punog drva potječe iz održivijih izvora. Daje svjetlo za ugođaj, moguće je podesiti visinu, a kabel je moguće skriti u osnovu lampe.

LIVSVERK vaza, 119,90 kuna

Svakome je potrebna elegantna vaza s jedinstvenim uzorkom točkica zbog kojih je svaka različita. Bijela boja je klasična, dok će skulpturalni oblik dati lijep moderan izgled svakoj sobi.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2024 10:31