NOSTALGIJA U INTERIJERU

Inspiracija za pločice u malim kupaonicama

 

Svijet pločica je zaista velik i raznovrstan, pravi je izazov prilikom uređenja donijeti konačnu odluku. U posljednje vrijeme se u taj svijet polako ali sigurno vraćaju retro trendovi u uređenju koji se savršeno uklapaju sa suvremenim kupaonskim namještajem. Ako trenutno razmišljate o osvježavanju svog životnog prostora, svakako uzmite u obzir makeover kupaonice kao jednu od opcija. Sigurni smo da ćete se zabaviti kroz slatke muke odabira i kombiniranja retro uzoraka pločica.

Kako bismo vam olakšali odabir, donosimo vam malo inspiracije iz svijeta retro pločica, i to ravno iz osamdesetih.

Kombinacija oblika pločica u kupaonici također može ispasti odlično. Ako nemate dovoljno hrabrosti postaviti pločice u obliku malih kvadrata na zid, možete razmisliti o toj opciji za pod, a zatim ih iskombinirati s nijansiranim pločicama u nijansama sive i bijele na zidovima.

Klasične bijele pločice u svim oblicima najsigurniji su odabir za kupaonicu. U tom ćete se slučaju jedino trebati pobrinuti za detalje kojima ćete razbiti ovu bjelinu.

Svijetla pastelna nijansa ružičaste boje nije trend od prošle godine. Ona također dolazi ravno iz osamdesetih, pogotovo ako je u kombinaciji s komplementarnom bojom.

Terrazo uzorak u posljednjih je nekoliko godina doživio svoj veliki povratak u interijere. Zbog uzoraka i boja u kojima ove pločice dolaze, zaista ga nije teško zavoljeti. Čak je i jednostavan za kombinirati s ostatkom kupaonice. Ako postavite terazzo uzorak po cijeloj kupaonici, ne trebate se dodatno mučiti s odabirom kupaonskog asortimana - gotovo sve jednobojno će se fantastično uklopiti.

Smaragdno zelena nijansa jednostavno podrazumijeva dašak elegancije u prostoru. Još kada se radi o velikim pločicama i isticanju samo jednog zida ovim pločicama, ne možete pogriješiti. Osim toga, istaknuti zid i izgled mramora nalaze se na gotovo svim popisima u trendovima interijera i ove godine.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:49