Top 5

Ivana Zovko, Deez produkt: “Obožavateljica sam stila pop-art i knjiga o Andyju Warholu. Imam ih desetak, a brojka će sigurno rasti”

 

Ivana Zovko, suvlasnica brenda Deez produkt, ljubav prema interijerima i produkt dizajnu gaji još od malih nogu. Budući da osim ljubavi prema dizajnu ima i afinitete prema marketingu, odnosno prodaji, prvi dio svoje karijere gradila je u korporacijama, a nakon niza godina stečeno iskustvo i dotad neostvaren san spojila je u brand Deez produkt i posvetila se njemu. To je hrvatski brend koji se već polako afirmirao na domaćem tržištu i stvorio čvrstu bazu među ljubiteljima produkt dizajna. Namještaj koji se po njim proizvodi, kao i dodaci za dom, modernog su i jednostavnog dizajna, od prirodnih materijala, dugotrajni su i ekološki. Svi proizvodi mogu se vidjeti na stranici www.deez.hr, a mogu se pratiti i putem Facebooka te Instagrama. Ovo proljeće jako je aktivno u timu brenda Deez produkt jer, osim širenja na hrvatskom tržištu, u pripremi je izlazak na tržište Europe, koje iziskuje puno truda, ali i kreativnosti. Iako uživa u dizajnu, najdraži proizvodi iz zagrebačkog doma Ivane Zovko nisu dizajnerski, ali ju emotivno svakodnevno vežu za dizajn i posao kojim se bavi. Pogledajte koji su to!

1. Aparat za kavu Nespresso

Prva stvar koju upalim još poluzatvorenih očiju. Toliko je jednostavan i mali, a daje savršenu kavu u kojoj uživam i razmišljam o danu koji slijedi.

2. Fotoaparat Canon EOS 650D

Najdraži rođendanski poklon dobiven od supruga. Ljubav prema fotografiji razvila se zahvaljujući mojoj prijateljici Meliti, a s ovim fotoaparatom zabilježeni su svi najbitniji događaji u posljednjih nekoliko godina mog života. Naravno, neizostavan je i u fotografiranju svih Deez produkt proizvoda za Facebook i Instagram.

3. Zmajko

Ovo je igračka hrvatskog brenda Jasmina i lutkice, koju je moj sin dobio kada se rodio, a ja sam se jednostavno na prvu zaljubila u nju, toliko da sam je prisvojila. Zmajko zauzima ključno mjesto u našem stanu te me pokraj sinove fotografije podsjeća na najljepši i najvažniji dan u mom životu.

4. Andy Warhol knjige

Andy Warhol najzanimljivija mi je ličnost. Osim što sam velika obožavateljica pop-arta, za koji je on sinonim, uživam u knjigama o njegovu životu i svestranosti. Trenutno ih imam desetak, ali ta će brojka sigurno rasti.

5. Apple MacBook Air

Dan bez laptopa prije bi se sveo pod znanstvenu fantastiku nego stvarnost. Moj laptop je dizajnerski savršen, jako lagan i jednostavan.

Foto: Biljana Blivajs/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:29